PVM nieuwe samenwerkingspartner van Vabi

Delft, 7 augustus 2019 – Met trots kondigen we aan dat Vabi en PVM hun samenwerking hebben bekrachtigd in een partnerovereenkomst. Dankzij de samenwerking kan PVM haar (toekomstige) klanten optimaal bedienen met behulp van de softwaretools Vabi Assets Energie en Vabi Vastgoeddata voor het verzamelen en beheren van vastgoeddata, het opstellen en beheren van Energie-Indexen en het maken van duurzaamheidsadviezen.

De samenwerkingsovereenkomst werd getekend op de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag op 20 juni jl. PVM was hier als partner aanwezig en gaf samen met Vabi een presentatie over het verduurzamingsvraagstuk bij woningcorporaties.

“We zien in PVM een vooruitstrevend, duurzaam adviesbureau. We vertrouwen erop dat PVM met onze software onze gezamenlijke klanten kan helpen met het inrichten en beheren van hun data- en duurzaamheidsvraagstukken. We kijken uit naar onze verdere samenwerking!” zegt Bart Jalink, commercieel directeur bij Vabi.

“Vabi streeft continu naar het slimmer en efficiënter kunnen werken van de klanten middels software. Vabi is proactief en denkt altijd mee. Deze visie delen we gezamenlijk, altijd een stap vooruitdenken en kijken hoe processen efficiënter ingericht kunnen worden. De software van Vabi ondersteunt ons hierin. We werken al een tijdje met veel plezier samen en zien veel mogelijkheden. We kijken uit naar een nog nauwere samenwerking de komende jaren!” zegt Roy Zöld, directeur en eigenaar bij PVM.

Roy Zöld (PVM) en Bart Jalink (Vabi) tekenen de samenwerkingsovereenkomst tijdens de Corporatiedag in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

30 januari 2020
De eerste versie van EPA NTA 8800 staat klaar!

Hij is er! Vanaf nu kun je de eerste versie van de EPA NTA 8800 software downloaden. In deze eerste versie van de NTA...

30 januari 2020
Samenwerking Spacewell en Vabi, wat betekent dit voor jou als gebruiker?

Spacewell en Vabi hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het doel hiervan is een gezamenlijke oplossing op het gebied van energieprestatiesoftware voor gebouwen te leveren. Beide...

21 januari 2020
Vabi aanwezig op VSK, bekijk als eerste de NTA 8800 software

Delft, 21 januari 2020 – Van 4 tot en met 7 februari 2020 vindt de VSK, het evenement voor de installatiebranche, weer plaats in...