PVM nieuwe samenwerkingspartner van Vabi

Delft, 7 augustus 2019 – Met trots kondigen we aan dat Vabi en PVM hun samenwerking hebben bekrachtigd in een partnerovereenkomst. Dankzij de samenwerking kan PVM haar (toekomstige) klanten optimaal bedienen met behulp van de softwaretools Vabi Assets Energie en Vabi Vastgoeddata voor het verzamelen en beheren van vastgoeddata, het opstellen en beheren van Energie-Indexen en het maken van duurzaamheidsadviezen.

De samenwerkingsovereenkomst werd getekend op de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag op 20 juni jl. PVM was hier als partner aanwezig en gaf samen met Vabi een presentatie over het verduurzamingsvraagstuk bij woningcorporaties.

“We zien in PVM een vooruitstrevend, duurzaam adviesbureau. We vertrouwen erop dat PVM met onze software onze gezamenlijke klanten kan helpen met het inrichten en beheren van hun data- en duurzaamheidsvraagstukken. We kijken uit naar onze verdere samenwerking!” zegt Bart Jalink, commercieel directeur bij Vabi.

“Vabi streeft continu naar het slimmer en efficiënter kunnen werken van de klanten middels software. Vabi is proactief en denkt altijd mee. Deze visie delen we gezamenlijk, altijd een stap vooruitdenken en kijken hoe processen efficiënter ingericht kunnen worden. De software van Vabi ondersteunt ons hierin. We werken al een tijdje met veel plezier samen en zien veel mogelijkheden. We kijken uit naar een nog nauwere samenwerking de komende jaren!” zegt Roy Zöld, directeur en eigenaar bij PVM.

Roy Zöld (PVM) en Bart Jalink (Vabi) tekenen de samenwerkingsovereenkomst tijdens de Corporatiedag in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

30 april 2021
Standaardwaarden voor woningisolatie: het nieuwe sturingsmiddel

Op 18 maart jl. heeft Demissionair Minister Ollongren een nieuw sturingsmiddel voor verduurzaming van woningen geïntroduceerd: de Standaardwaarden. Dit is één van de afspraken...

29 april 2021
Snel je NTA 8800 labels digitaal opnemen met Movin U

Wil jij je NTA 8800 labels digitaal opnemen? Met de oplossing van onze partner Movin’U Neem je alle benodigde gegevens met een handige app digitaal op locatie...

07 april 2021
Een sneakpreview van de eerste onderwerpen tijdens de Corporatiedag

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag komt er weer aan. De Corporatiedag is al jaren één van de leukste en best bezochte event voor...