Banner op de pagina sneller invoeren vanuit de bouwkundige bibliotheek

Vabi partners

Samen kom je verder

Samenwerking leidt tot betere resultaten voor ons, onze partners en onze klanten. Samenwerken is dan ook de essentie van ons bedrijf. Al van oudsher slaan wij bruggen tussen partijen in de bouw- en vastgoedbranche. Zo werken we graag samen met partners en delen wij onze kennis die we de afgelopen 50 jaar op het gebied van gebouwprestatie ontwerpen en simuleren opgedaan hebben. Dit heeft in de praktijk geresulteerd tot ongekende innovaties en de beste software oplossing voor onze klant.

Software partners

Voor woningcorporaties is actuele vastgoedinformatie van essentieel belang. Daarom werkt Vabi samen met alle primaire softwareleveranciers, ISRES en andere partners voor de verrijking van en uitwisseling met onze applicaties. Naast informatiebronnen hebben we ook partnerships die verder gaan, zoals gezamenlijke oplossingen voor onze klanten. Op het gebied van assetmanagement bijvoorbeeld bieden we een gezamenlijke oplossing met Ortec Finance.

Energie adviespartners

Voor woningcorporaties werken wij samen met een aantal EPBD-gecertificeerde adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in het inventariseren en beheren van energielabels en de ondersteuning bij het gebruik van de Vabi Assets oplossingen.

Kennispartners

Naast softwareleverancier zijn wij ook een autoriteit op het gebied van energie & comfort. Onze eigen scientific research afdeling waarborgt onze kennispositie, maar wij werken samen met diverse kennispartners. Zo zijn onze klanten altijd als eerste op de hoogte van actualiteiten en kunnen zij bij ons terecht voor advies.