Waar we voor staan

Vabi is een onafhankelijk softwarebedrijf met meer dan 2000 unieke klanten in de vastgoedsector. Al 50 jaar levert Vabi betrouwbare software op het gebied van duurzaamheid. Met onze oplossingen helpen wij de vastgoedsector om gebouwen duurzaam, energiezuinig, comfortabel en leefbaar en daarmee beter verhuurbaar en waardevast te maken.

Wie we zijn

Wij luisteren naar onze klanten en werken graag samen. Daarom komen we steeds weer met vernieuwende oplossingen. We komen onze beloften na. Pragmatisch en oplossingsgericht, daar streven we naar. Bovendien zijn we altijd betrokken en zitten vol positieve energie!

Onze kracht

Rekenen

We weten als geen ander hoe je met algoritmes gebruik kunt maken van data en daarmee voorspellingen kunt maken naar de toekomst.

Gebouwkennis

We weten hoe gebouwen werken. Daarom weten we wat de effecten zijn van maatregelen en welke gebouwdata van belang zijn.

Van moeilijk naar simpel

Onze kennis van algoritmes en gebouwkennis combineren we slim en vertalen we naar toepasbare software die simpel te gebruiken is.

Betrouwbaar

Vabi is 50 jaar geleden ontstaan vanuit de TNO om rekenmodellen te ontwikkelen voor energie en comfort in gebouwen. Tot heden leveren wij betrouwbare software op het gebied van duurzaamheid.

Marktkennis

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe de processen bij onze klanten werken. We weten daarom precies hoe je data het best toepasbaar kunt maken.

Partijen met elkaar verbinden

We verbinden bouw en vastgoed met elkaar. We verbinden de keten, kennis, klanten en afdelingen met elkaar. Dit doen we graag met partners in hun eigen disciplines.

Waar het begon

Vabi is één van de eerste softwarebedrijven ter wereld. We zijn ontstaan vanuit TNO om rekenmodellen te ontwikkelen voor energie en comfort in gebouwen. Negen op de tien utiliteitsgebouwen in Nederland is met onze modellen gesimuleerd. We brachten onze expertise naar woningbeheerders en zijn inmiddels uitgegroeid tot expert op het gebied van duurzaamheid. We behoren tot de meest toonaangevende softwarebedrijven van Nederland.