Wegwijs in het platform

Deze inleidende training is bedoeld voor ontdekkers. In deze training leer je de filosofie van het programma kennen. De nadruk ligt op een snelle invoer, intuïtief werken en beheersing van de verschillende functionaliteiten. Hiermee kan een vliegende start gemaakt worden met Elements.

training Elements beginners
elements training beginners

 

Programma

De vakinhoudelijke docent neemt jou in één dag mee langs alle stappen in de software. Bij elk onderwerp wordt een opdracht gemaakt. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen voorbij:

1. Project A

  • Invoeren
  • Tekenen
  • Koppelen
  • Rekenen

2. Project B

  • Centrale Bibliotheek
  • Koppeling tekenpakketten

Bij project A zal gezamenlijk de workflow van Elements van A tot en met Z doorlopen worden. Er wordt uitvoerig stilgestaan bij de filosofie en alle functionaliteiten. Een eenvoudige woning zal zelf in Elements getekend worden.

Bij project B staat snelle invoer centraal. Door slim gebruik te maken van de bibliotheek en de CAD koppeling leer je hoe ervaren gebruikers binnen 5 minuten een berekening kunnen maken!

Benodigde kennis

Deze training is voor beginners, ervaring met Vabi Elements is niet nodig.

Kosten

De kosten voor het volgen van de training “wegwijs in het platform” bedragen €405 (excl. BTW) per persoon. De opleiding is tevens bij je op kantoor mogelijk, zie training op maat.

 

Schrijf je direct in voor de training:

 

Heeft u vragen? Specifieke wensen? Of wilt u meer informatie? Laat het mij weten!

Esther Krombeen
Consultant Vabi Academy
training@vabi.nl

Esther Krombeen, Vabi medewerker