Nieuw: Vabi EPA-U 3.40 beschikbaar

Er is een nieuwe versie van Vabi EPA-U (versie 3.40) beschikbaar. Nieuw in deze versie is de frisse look-and-feel. Uiteraard is de werking van het programma herkenbaar gebleven. Verder is het nu mogelijk meerdere BAG objecten tegelijk af te melden en maakt u een onbeperkt aantal deelconstructies aan.  Download het overzicht met alle vernieuwde functionaliteiten in EPA-U.

Alle vernieuwingen op een rij:

Vernieuwde look and feel

Nieuw in Vabi EPA-U versie 3.40 (juli 2016) is de frisse look-and-feel. Uiteraard is de werking van het programma herkenbaar gebleven.

Vabi EPA-U versie 3.40

Aangepaste invoervelden

Naadloze aansluiting op de ISSO 75 doormiddel van gewijzigde invoervelden.

Rapportages

Voor het genereren van rapportages is niet langer een MS Office pakket op uw pc nodig. Vabi EPA-U creëert zelf een Word document waarmee u in een Office pakket naar keuze aan de slag kunt.

Meerdere BAG objectnummers

Waar het voorheen alleen mogelijk was 1 BAG objectnummer in te voeren, kunt u vanaf versie 3.40 meerdere BAG objecten tegelijk afmelden.

In multifunctionele gebouwen of gebouwen met verschillende huisnummers (en vaak verschillende huurders) kunt u vanaf nu het gebouw invoeren en per BAG object een apart label afmelden. Een forse tijdswinst voor u en uw opdrachtgever.

Onbeperkte BAG objecten

Uitbreiding deelconstructies

In Vabi EPA-U kunt u vanaf versie 3.40 een onbeperkt aantal deelconstructies aanmaken. Deze verruimde functionaliteit komt de flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak ten goede.

Vabi EPA-U onbeperkte deelconstructies

Meer informatie

Heeft u vragen over Vabi EPA-U of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

26 oktober 2023
Maak handig gebruik van het kostenkentallen platform Digipesis

De prijzen van verduurzaming kunnen soms hoog oplopen. Gelukkig kan er op termijn ook veel geld bespaard worden met de verduurzamingsmaatregelen. Door te vergelijken...

24 oktober 2023
Hoe geef je het totaalverbruik van een heel jaar op in een maatwerkadvies?

In Vabi EPA Maatwerkadvies is het sinds versie 10.0 mogelijk om het totaalverbruik van een heel jaar op te geven. Dit kan gebruikt worden...

24 oktober 2023
Wanneer is het handig om de rekenknop in Vabi EPA en Vabi Assets te gebruiken?

Als je een object geopend hebt in Vabi EPA of Vabi Assets Energie, dan zijn de huidige rekenresultaten, linksonder in het blauwe vlakje zichtbaar....