Nieuw: Vabi EPA-U 3.40 beschikbaar

Er is een nieuwe versie van Vabi EPA-U (versie 3.40) beschikbaar. Nieuw in deze versie is de frisse look-and-feel. Uiteraard is de werking van het programma herkenbaar gebleven. Verder is het nu mogelijk meerdere BAG objecten tegelijk af te melden en maakt u een onbeperkt aantal deelconstructies aan.  Download het overzicht met alle vernieuwde functionaliteiten in EPA-U.

Alle vernieuwingen op een rij:

Vernieuwde look and feel

Nieuw in Vabi EPA-U versie 3.40 (juli 2016) is de frisse look-and-feel. Uiteraard is de werking van het programma herkenbaar gebleven.

Vabi EPA-U versie 3.40

Aangepaste invoervelden

Naadloze aansluiting op de ISSO 75 doormiddel van gewijzigde invoervelden.

Rapportages

Voor het genereren van rapportages is niet langer een MS Office pakket op uw pc nodig. Vabi EPA-U creëert zelf een Word document waarmee u in een Office pakket naar keuze aan de slag kunt.

Meerdere BAG objectnummers

Waar het voorheen alleen mogelijk was 1 BAG objectnummer in te voeren, kunt u vanaf versie 3.40 meerdere BAG objecten tegelijk afmelden.

In multifunctionele gebouwen of gebouwen met verschillende huisnummers (en vaak verschillende huurders) kunt u vanaf nu het gebouw invoeren en per BAG object een apart label afmelden. Een forse tijdswinst voor u en uw opdrachtgever.

Onbeperkte BAG objecten

Uitbreiding deelconstructies

In Vabi EPA-U kunt u vanaf versie 3.40 een onbeperkt aantal deelconstructies aanmaken. Deze verruimde functionaliteit komt de flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak ten goede.

Vabi EPA-U onbeperkte deelconstructies

Meer informatie

Heeft u vragen over Vabi EPA-U of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

18 januari 2024
De EPV regeling gebruikt vanaf nu de NTA 8800

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...

18 januari 2024
De belangrijkste wijzigingen van de NTA 8800:2024

Net zoals de afgelopen twee jaar, zijn er ook dit jaar weer wijzigingen in de NTA 8800. Deze wijzigingen hebben als doel om de...

18 januari 2024
Met ingang van 2024 is de Energie-investeringsaftrek verbeterd op basis van de NTA 8800

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling vanuit de overheid om de kosten voor aanschaf en installatie van energiebesparende maatregelen deels te compenseren. Ook...