Lunch and Learn: haal meer uit Vabi Assets Energie!

Delft, 28 september 2016 – Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer samen met onze energiepartners verschillende kennissessies over hoe u meer uit Vabi Assets Energie kunt halen. Juist nu, nu een groot deel van de bestaande energielabels worden vernieuwd en datakwaliteit een item is wat bij menig corporatie op de agenda staat. Daarnaast zijn er constant ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming van de voorraad. Weet u hoe u hiermee omgaat en bent u bekend met de mogelijkheden om uw energiebeleid slim door te rekenen?

lunch-and-learn-locaties

 

Lunch and Learn

Elke dinsdag in november geven wij u in korte sessies van twee uur praktische tips in de vorm van een kosteloze ‘lunch and learn’. Het programma bestaat uit twee delen. U kiest het dagdeel wat het beste bij u past, maar bent ook van harte welkom om beide dagdelen aan te sluiten. De keuze is aan u. Tijdens de lunch kunt u onderling ervaringen uitwisselen.

  • Het ochtendgedeelte is gericht op het slim beheren van Energie-Indexen en goede analyses maken.
  • Het middaggedeelte is gericht op het maken van energieplannen op complexniveau en welke maatregelen u hierbij neemt om zo goed mogelijk in te spelen op verduurzamingsvraagstukken.

Komt u ook op één van onderstaande dagen om er voor te zorgen dat u het maximale uit Vabi Assets Energie haalt? Schrijf u dan snel in!

dinsdag 1 november 2016 in Utrecht – Atrivé

lees meer of  schrijf u direct in

dinsdag 8 november 2016 in Enschede – Enerdeco/ Subvention

lees meer of  schrijf u direct in

dinsdag 15 november 2016 in Eindhoven – Atriensis

lees meer of  schrijf u direct in

dinsdag 22 november 2016 in Beilen – Invent

lees meer of  schrijf u direct in

dinsdag 29 november 2016 in Schiedam – Keemink Vastgoed

De lunch and learn bij Keemink Vastgoed = vol

Voor wie

Bent u werkzaam bij een woningcorporatie? Dan bent u van harte welkom bij een van bovenstaande lunch and learn bijeenkomsten. Heeft u nog vragen over de lunch and learn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Gerelateerde artikelen

18 januari 2024
De EPV regeling gebruikt vanaf nu de NTA 8800

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...

18 januari 2024
De belangrijkste wijzigingen van de NTA 8800:2024

Net zoals de afgelopen twee jaar, zijn er ook dit jaar weer wijzigingen in de NTA 8800. Deze wijzigingen hebben als doel om de...

18 januari 2024
Met ingang van 2024 is de Energie-investeringsaftrek verbeterd op basis van de NTA 8800

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling vanuit de overheid om de kosten voor aanschaf en installatie van energiebesparende maatregelen deels te compenseren. Ook...