Let op: binnenkort releasen we een nieuwe versie van Vabi Assets Energie, mét Energieplannen

Delft, 31 augustus 2017 – Het is bijna zover. Nog heel even geduld en dan is de nieuwe versie van Vabi Assets Energie gereed. In deze versie zit een gloednieuwe functionaliteit: energieplannen maken op projectniveau. Met deze handige functionaliteit kun je eenvoudig maatregelen selecteren en het effect daarvan op een woning (of meerdere woningen) bekijken. Bij het toevoegen van maatregelen controleert de software automatisch of de maatregel ook daadwerkelijk kan worden toegepast. Bijvoorbeeld of de huidige constructie van de woning het toelaat om deze maatregel door te voeren. Ben je nieuwsgierig hoe je zelf een energieplan maakt? Bekijk dan de tutorial. Hierin geven we je een voorproefje van energieplannen.

Eenvoudig zelf energieplannen samenstellen

Een energieplan is een optelsom van verschillende maatregelen waarmee je de huidige situatie direct vergelijkt met de variant die je hebt bedacht. Je krijgt meteen inzicht in de daling in EI, de investering en bijvoorbeeld de CO2-uitstoot. Zo kun je heel gericht woningen aanpakken en snel doorrekenen.

Meer informatie

Binnenkort is de nieuwe functionaliteit ‘energieplannen op projectniveau’ te gebruiken door iedereen met de beleidsmodule van Vabi Assets Energie. Wij houden je uiteraard op de hoogte als het zo ver is. Heb je nog vragen over Vabi Assets Energie of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.