De prijzen van Maatwerkadvies W en U zijn bekend

Maatwerkadvies-woning

Vanaf 1 juli is de geattesteerde versie van onze Maatwerkadvies software beschikbaar. Maatwerkadvies biedt de perfecte oplossing voor de adviseur die snel, betrouwbaar en professioneel advies wil geven aan gebouweigenaren die hun gebouw willen verduurzamen. Met onze software ben je verzekerd van duidelijke berekeningen en kant-en-klare rapportages die je direct naar de opdrachtgever kunt sturen. Vabi EPA Maatwerkadvies is speciaal ontworpen om tijd te besparen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet, waardevol advies bieden aan jouw klanten.

Wat kan je met Maatwerkadvies

  • De berekening fitten naar de gemeten energieverbruiken van de gebouweigenaar.
  • Snel de effecten zien op het energielabel en de energiekosten van verschillende verduurzamingsmaatregelen.
  • Bereken de terugverdientijd van de verschillende maatregelen en varianten.
  • Makkelijk verschillende maatregelpakketten samenstellen om verschillende scenario’s voor de klant uit te rekenen.
  • De resultaten makkelijk exporteren naar een Word rapportage die je vervolgens desgewenst naar je eigen stijl kan aanpassen.

Bekijk hier de productpagina’s van Maatwerkadvies- W en Maatwerkadvies-U

De prijzen zijn bekend

Met de Maatwerkadvieslicentie kun je onbeperkt fitten, registreren en adviesrapporten genereren. Je betaalt dus niets extra’s per registratie! Zoals je van Vabi gewend bent is onze gewaardeerde service & support ondersteuning onderdeel bij de licentie.

MWA-W
€275,-
Per gebruiker
Per kalenderjaar
MWA-U
€325,-
Per gebruiker
Per kalenderjaar

 

Maatwerkadvies is alleen beschikbaar als je in bezit bent van Vabi EPA-W en/of EPA-U licentie.

Actie:

Voor EPA adviseurs die in 2023 Maatwerkadvies aanschaffen hebben we een speciale actie. Voor het jaartarief mag je tot 31 december 2024 gebruik maken van de Maatwerkadvieslicenties. Kortom hoe sneller je start met je duurzaamheidsadviezen, hoe meer maanden voordeel je geniet.

Bekijk het aanbod

Ben jij klaar voor Maatwerkadvies?

Vanaf 1 juli 2023 is het mogelijk om een Maatwerkadvies te registreren. Voor het registreren van een Maatwerkadvies zijn er wat regels voor adviseurs. Graag leggen wij stap voor stap uit hoe je aan de regels kan voldoen om een Maatwerkadvies te registreren.

Bekijk het stappenplan

Gerelateerde artikelen

26 oktober 2023
Maak handig gebruik van het kostenkentallen platform Digipesis

De prijzen van verduurzaming kunnen soms hoog oplopen. Gelukkig kan er op termijn ook veel geld bespaard worden met de verduurzamingsmaatregelen. Door te vergelijken...

24 oktober 2023
Hoe geef je het totaalverbruik van een heel jaar op in een maatwerkadvies?

In Vabi EPA Maatwerkadvies is het sinds versie 10.0 mogelijk om het totaalverbruik van een heel jaar op te geven. Dit kan gebruikt worden...

24 oktober 2023
Wanneer is het handig om de rekenknop in Vabi EPA en Vabi Assets te gebruiken?

Als je een object geopend hebt in Vabi EPA of Vabi Assets Energie, dan zijn de huidige rekenresultaten, linksonder in het blauwe vlakje zichtbaar....