Vabi Elements 3.0: het Gebouwprestatieplatform

Delft, 12 februari ‘16 – Vabi presenteert: Vabi Elements 3.0 – het Gebouwprestatieplatform. Geen revolutionair nieuw platform, maar een mooie innovatie van Vabi Elements. Integraliteit, meer doen met hetzelfde model en communiceren met de eindklant staat centraal in de nieuwe versie. Vanaf 1 maart is de nieuwe software beschikbaar. Vabi Elements Gebouwsimulatie klanten profiteren van een gratis upgrade naar de Gebouwprestatie suite, inclusief gebruik van de uitbreidingsmodule Energie & kosten, BIM Connect en de nieuwe Bouwbesluitmodules Galm en Ventilatie.

Dezelfde betrouwbare rekenkernen, maar wel 100 keer sneller. Het behoud van de krachtige functionaliteiten, uitgebreid met slimme toevoegingen voor sneller, eenvoudiger en leuker gebruik. Uw vertrouwde dashboard, aangevuld met een Performance Dashboard met een vertaling naar kritische prestatie indicatoren (KPI’s) van uw klant. Zo maakt u op een transparante manier de interactieve tussen thema’s en resultaten zichtbaar in relatie tot de financiële consequenties. Het nieuwe Performance dashboard is speciaal ontwikkeld om de engineer te helpen bij het vooraf (ontwerpfase) en achteraf (beheerfase) verantwoorden van prestaties bij de opdrachtgever. Vabi zorgt ervoor dat u met het Gebouwprestatieplatform in kunt spelen op BIM, de toenemende eisen in private kwaliteitsborging (BREEAM / Frisse Scholen), DBFMO en prestatiecontracten. De markt vraagt transparantie en resultaatverantwoordelijkheid, u kunt die met Vabi Elements zowel vooraf in de ontwerpfase als achteraf in de beheerfase bieden. 

 
Meer doen met hetzelfde model

  • Meer doen in dezelfde tijd door snellere de rekentijd
  • Meer doen met dezelfde invoer door slimme toevoegingen
  • Meer interactie door een vertaling van de resultaten naar de invloed op thema’s die belangrijk zijn voor uw opdrachtgever (KPI’s)
  • Meer modules, nieuw: Galm & Ventilatie inclusief oppervlakte bepaling
  • Meer verbinden o.a. met BIM, binnen het bouwteam of met de architect, beheerder of eigenaar
  • Meer verantwoorden op basis van integrale keuzes, zowel voor- als achteraf en dit alles in de taal van uw opdrachtgever
  • Meer in de beheerfase op energie, comfort en kosten gebied