Nieuwe releases Vabi Assets Energie en EPA-W beschikbaar

Delft, 19 februari 2019 – Goed nieuws! Vabi Assets Energie en EPA-W (versie 6.40) zijn officieel beschikbaar.

In deze versie hebben we een aantal wijzigingen aangebracht, waardoor het gebruik van de software een stuk verbetert en aangenamer wordt. We zetten de grootste wijzigingen op een rij.

Kopieertool

Een veel gebruikte tool binnen Vabi Assets Energie is de kopieertool. Hiermee kopieer je makkelijk specifieke woninggegevens van de ene woning naar de andere. In deze versie hebben we, in overleg met een groot aantal gebruikers, een aantal verbeteringen doorgevoerd die het gebruiksgemak verhogen.

Huidige Energie-index

Met de invoer van het Nader Voorschrift waren er een groot aantal woningen waarbij aanvullende gegevens ontbraken. Op de achtergrond maakte Vabi gebruik van default waardes om hier toch een huidige Energie-index te kunnen berekenen. Zo weet je als gebruiker waar je ongeveer staat met het bezit. Inmiddels zijn voor een groot aantal woningen de gegevens aangevuld. Vanaf versie 6.40 kleurt de Energie-Index, waar deze nog wordt bepaald op basis van default waardes, rood. Zo weet je meteen waar aanvullende gegevens nodig zijn.

Registreren merk en type

Steeds meer klanten willen in Vabi Assets Energie het merk en type van installaties registreren. Vaak werden hiervoor de vrije velden gebruikt. In de nieuwe versie van Vabi Assets Energie is het mogelijk om per installatie type de merknaam en de typenaam op te geven.

Bekijk wat er is gewijzigd:

 

Heb je de nieuwe versie nog niet geïnstalleerd?

De nieuwe versie staat voor je klaar op onze support pagina. Vul het formulier in en je ontvangt de link in je mailbox.

Volg een update training!

Wil je bijgepraat worden over de laatste functionaliteten in de software? Kom dan naar één van onze gratis update trainingen. In de update training laten we je de nieuwste mogelijkheden zien en krijg je tips en tricks over het gebruik van de software. Ook is het een ideale manier om ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere corporaties. Er is genoeg ruimte om je vragen over de software te stellen.

Schrijf je in

Meer informatie

Heb je nog vragen over de nieuwe versie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

30 april 2021
Standaardwaarden voor woningisolatie: het nieuwe sturingsmiddel

Op 18 maart jl. heeft Demissionair Minister Ollongren een nieuw sturingsmiddel voor verduurzaming van woningen geïntroduceerd: de Standaardwaarden. Dit is één van de afspraken...

29 april 2021
Snel je NTA 8800 labels digitaal opnemen met Movin U

Wil jij je NTA 8800 labels digitaal opnemen? Met de oplossing van onze partner Movin’U Neem je alle benodigde gegevens met een handige app digitaal op locatie...

20 april 2021
Circulatieleiding tekenen: verder uitgelegd

In het nieuwsartikel ‘Waar kan ik op letten bij het tekenen van een circulatieleiding?’ werd in het kort uitgelegd hoe circulatie van tapwater aangesloten...