5 redenen om naar Vabi in Nijmegen te komen

Vabi Elements bijeenkomst

Delft, 21 april 2017 – Op 9 mei vindt de Vabi Elements bijeenkomst plaats bij Van der Valk in Nijmegen. Waarom je langs moet komen? Wij geven je vijf redenen:

1. Update training. De volgende dag is het werken met Vabi Elements nog leuker door de tips & tricks die je hebt ontvangen tijdens de update training (kenners).Ga als eerste aan de slag met de laatste functionaliteiten uit Vabi Elements 3.2.

2. Kennismaking. Ontdek de vele mogelijkheden van Vabi Elements tijdens een interactieve training (ontdekkers). Je gaat zelf aan de slag met de software, het is niet drie uur lang luisteren.

3. Gezelligheid. Samen met collega’s uit het vakgebied genieten van een heerlijke lunch bij aankomst in de middag of het broodjesbuffet in de avond. Deze dag is voorzien van voldoende pauzes met heerlijke versnaperingen.

4. Gratis. Deelname is kostenloos. Ben je overdag te druk met je dagelijks werk? De avondsessie vanaf 16.00 uur is dan de ideale uitkomst.

5. Ontmoet de experts. Je krijgt een warm welkom van de enthousiaste Vabi experts die alle tijd nemen om jouw specifieke vragen te  beantwoorden. Ontmoet de experts die dagelijks voor je klaar staan om jou te helpen en adviseren. 

Vabi Elements bijeenkomst

Vabi Elements bijeenkomst

Meer informatie en inschrijven

Gerelateerde artikelen

16 november 2023
Vabi komt met de module Daglichtfactor

Met de nieuwe normen NEN-EN 17037 en NPR 4057 die de berekening volgens NEN 2057 vervangen, wordt het gebruik van hoogwaardige software cruciaal voor...

25 juli 2023
Vabi Elements bijeenkomst: 25 september in Zaltbommel

De ISSO warmteverlies publicatie 51 is in juni 2023 vernieuwd. Ben jij al op de hoogte van wat er gewijzigd is? Wim Plokker zal...

20 april 2023
Elements Release 3.9: vereenvoudigde invoer

Vanuit de gebruikers kregen we regelmatig als feedback dat het invoeren van bijvoorbeeld luchthoeveelheden omslachtig was. Vandaar dat een van de grootste onderwerpen van...