Vabi UO trainingen

Nieuw in Vabi UO stroming 10.80

Introductie

Deze versie staan de nieuwe verbeterde lijsten centraal. Daarnaast is op diverse plekken de mogelijkheid toegevoegd je eigen databanken samen te stellen en is de berekening van luchtkanalen geactualiseerd.

Download de licentie

Download het licentiebestand van ons klantportaal. Deze heb je nodig om de software te activeren.

Download de software

De nieuwste software kun je vinden op de support pagina van Uniforme omgeving. Je kunt deze ook nog downloaden van het klantportaal.

Inventariseren van vastgoeddata

Releasenotes

Bekijk alle aanpassingen van de update 10.80 in de releasenotes.

Bekijk de releasenotes

Nieuwe lijstvorm

De nieuwe bewerkbare lijsten zitten al een aantal jaren in de stromingsprogramma’s. Deze zijn toen ingebouwd, zodat je eenvoudig de omschrijving of andere kleine eigenschappen in de lijsten kan aanpassen. Vanwege beperkingen vanuit Windows moesten de lijsten in blokken worden ingedeeld, wat betekent dat de scrollfunctie ontbrak en je telkens naar een volgend blok moet gaan.

De oude lijsten, waarin de scrollbar goed werkte, zijn in vernieuwde en verbeterde vorm teruggebracht. De blokken zijn verdwenen en je kunt nu eenvoudig naar beneden scrollen. Onder de lijst bevindt zich een invoerscherm van het geselecteerde item in de lijst. Zodra je iets aanpast, zal dit in de lijst ook worden aangepast.

 

Nieuwe lijstvorm

Oude lijstvorm

 

Doe het zelf training

Snel aan de slag met UO? Start met een van de twee doe-het-zelf trainingen.

Bekijk de doe-het-zelf-training

Databanken toegevoegd voor luchtkanalen VA104 en alle andere appendages

Het is al mogelijk om zelf definities op te slaan in de bijgeleverde databanken. In de Luchtkanalenmodule VA104 is het vanaf nu ook mogelijk om zelf product-databanken aan te maken. Dit is mogelijk bij ventilatoren, kleppen, dempers, en overige appendages. Deze worden als aparte databanken (.DTB) opgeslagen, zodat je ze in ieder project opnieuw kunt gebruiken.

     

 

Training met Vabi UO stroming

Aan de hand van oefeningen, methodiek uitleg en praktijkvoorbeelden ontdek je alle mogelijkheden van Vabi UO.

Ontdek de training
Afbeelding ter decoratie - over vabi vastgoeddata

Heb je nog vragen?

Mail gerust naar uo@vabi.nl of bel ons op 015 - 21 33 501