Vabi UO trainingen

Nieuw in Vabi UO stroming 10.60

Introductie

Er staat een nieuwe update voor je klaar! De norm NEN 3215 voor gebouwriolering is gewijzigd en daarmee is ook de NTR 3216 herzien. Voor de module VA120 Hemelwater- en Vuilwaterafvoer zijn deze wijzigingen ook doorgevoerd. Lees hieronder meer over de wijzigingen.

Download de licentie

Download het licentiebestand van ons klantportaal. Deze heb je nodig om de software te activeren.

Download de software

De nieuwste software kun je vinden op de support pagina van Uniforme omgeving. Je kunt deze ook nog downloaden van het klantportaal.

Wat is er veranderd in NEN3215 en NTR3216

De norm NEN 3215 voor gebouwriolering is gewijzigd en daarmee is ook de NTR 3216 herzien, die uitlegt hoe de NEN3215 het beste kan worden geïnterpreteerd. De NTR3216 bevat richtlijnen voor het ontwerpen, installeren en beheren van afvoersystemen voor hemelwater en huishoudelijk afvalwater van bouwwerken. Voor de module VA120 Hemelwater- en Vuilwaterafvoer zijn deze wijzigingen ook doorgevoerd.

Training met Vabi UO stroming

Tijdens de training leer je op de juiste manier met de software te werken en haal je het beste uit de functionaliteiten. Aan de hand van oefeningen, methodiek uitleg en praktijkvoorbeelden ontdek je alle mogelijkheden.

Bekijk
Afbeelding ter decoratie - over vabi vastgoeddata

Heb je nog vragen?

Mail gerust naar uo@vabi.nl of bel ons op 015 - 21 33 501