Wat doe je als je te veel objecten in Vabi EPA hebt?

Vaak werk je als EPA-adviseur een project van meerdere objecten uit. In Vabi EPA kun je prima  tot ongeveer 10 objecten in 1 projectbestand bewerken en registreren. Je wilt bijvoorbeeld bestaande woningen voor een woningcorporatie of vastgoedeigenaar opnemen en registreren, of je mag een mooi nieuwbouwproject verwerken en registreren. Soms is die ruimte in Vabi EPA echter niet voldoende óf kunnen objecten efficiënter worden ingevoerd.

Wat er ook speelt, Vabi Assets Energie voor adviseurs biedt dé oplossing voor het grootschalig en efficiënt muteren van deze projecten.

Waarom wil je juist gebruikmaken van Vabi Assets Energie in plaats van Vabi EPA?

Vabi Assets Energie biedt een database die ruimte biedt voor álle objecten die je wilt muteren. Vabi Assets Energie is gebouwd voor het verwerken van meerdere objecten. De gebruikersinterface is gelijk aan die van Vabi EPA, maar biedt meer inzicht en overzicht in de verschillende objecten.

Met Vabi Assets Energie kun je zeer gestructureerd werken. Zo kun je onbeperkt gebruikmaken van deelvoorraden. Een deelvoorraad kun je zien als een projectmap van objecten. Je kunt je projecten dus heel overzichtelijk indelen.

Met Vabi Assets Energie kun je efficiënt werken. Niet alleen door de handige workflow of door het inzicht, maar de grootste slagen haal je na een opname met de mutatietools. Hiermee kun je snel meerdere objecten aanmaken en zelfs automatisch invullen/ kopiëren.

Functionaliteiten

Wat zijn dan de extra functionaliteiten die het werken met Vabi Assets Energie voor meerdere objecten zo handig maakt? Een kleine opsomming:

  • Deelvoorraden: Hiermee blijft jouw werk georganiseerd. Zo kan één project toegewezen worden aan één deelvoorraad. Hiermee lopen objecten en rapportages niet door elkaar en is elke project in één overzicht waarneembaar.

  • CSV export/import tool: de tool voor het aanmaken van nieuwe objecten, zo vanuit Excel. Handig bij nieuwbouw om in één batch alle adresgegevens in te voeren. (met nieuwe updates zelfs object invoer)

  • Renovatietool: hiermee kun je een bepaalde invoer kiezen voor het vervangen van constructies of het invoeren van een installatie, maar dan voor meerdere woningen tegelijk. Handig voor het vervangen van constructies of het veranderen van een specifiek invoerveld.

  • Kopieertool: hiermee kun je installaties of geometrievlakken van één object naar meerdere objecten kopiëren. Handig met complexmatig werken. Maak één object compleet voor een bestaand of nieuwbouwobject. En kopieer de invoer van de onderdelen die van toepassing zijn op de rest van het complex.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Vabi Assets Energie en wil je zelf ervaren of dit voor jouw werkzaamheden handig is? Kijk dan hier voor meer informatie, of vraag een vrijblijvend gesprek aan over de mogelijkheden van Vabi Assets Energie voor jouw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

04 februari 2022
Energieplannen beschikbaar in Vabi Assets Energie

Vanaf nu kun je weer energieplannen maken met Vabi Assets Energie! In versie 8.10 is een eerste bètaversie van maatregelen en energieplannen beschikbaar, zodat...

07 september 2021
De .CSV-tool is terug in Vabi Assets Energie!

Velen zijn vast nog bekend met de functionaliteit importeer en exporteer CSV bestand (de CSV-tool) in de Nader Voorschrift versie van Vabi Assets Energie....

29 april 2021
Snel je NTA 8800 labels digitaal opnemen met Movin U

Wil jij je NTA 8800 labels digitaal opnemen? Met de oplossing van onze partner Movin’U Neem je alle benodigde gegevens met een handige app digitaal op locatie...