Snel je NTA 8800 labels digitaal opnemen met Movin U

Wil jij je NTA 8800 labels digitaal opnemen? Met de oplossing van onze partner Movin’U Neem je alle benodigde gegevens met een handige app digitaal op locatie op. Klaar in een digitale handomdraai! Je importeert de opgenomen informatie gemakkelijk in Vabi 

Met onze partner Movin’U neem je digitaal op locatie je NTA 8800 gegevens op, met Vabi als applicatie waar je je advisering mee doet, je energielabel in berekent en registreert.

Het op locatie vastleggen van (de meer dan 150) kenmerken van de NTA 8800 wordt vergemakkelijkt door middel van een online app. Met de app leg je gegevens en foto’s vast en importeer je na de opname alles gemakkelijk in Vabi.  Zo is de tijd van zaken vergeten of foto’s kwijtraken voorbij.

Hoe werkt de applicatie van Movin’U?

Vooraf bekende informatie zet je alvast klaar in de app. Je voert de betreffende onderdelen in vanaf tekeningen (indien aanwezig) en vult de al beschikbare gegevens met betrekking tot installaties in voordat je de woning bezoekt.

Ook is er de mogelijkheid te starten met een referentiewoning in plaats van een lege woning. Hiermee start je een opname met al een heleboel voorgedefinieerde elementen. Met wat extra voorbereiding op kantoor (of thuis) zet je dus al veel gegevens klaar voor inspectie in de woning. Dit maakt het locatiebezoek nog efficiënter.

Op locatie verifieer je en voeg je elementen en informatie toe. Alle opgenomen informatie wordt meegenomen voor verwerking in Vabi.

Welke voordelen levert dat op?

  • Makkelijk invoeren en in Vabi importeren.
  • Tot wel 50% tijdbesparing bij wat meer standaard woningen.
  • Gestructureerd en digitaal opnemen, wat zorgt voor een hogere kwaliteit locatiebezoek.
  • Alle foto’s per inspectie overzichtelijk opgeslagen.
  • Vabi Vastgoeddata met dezelfde Movin’U tool op te nemen.

Movin’U maakt het mogelijk om op locatie efficiënt de benodigde NTA 8800 gegevens vast te leggen, verwerk het in Vabi  en registreer je energielabel. Zo simpel is het!

Benieuwd hoe je het proces van energielabels registreren digitaal en efficiënt kunt maken?

Neem contact op met Movin’U

Gerelateerde artikelen

02 maart 2021
5 overwegingen om de conversie naar de NTA 8800 uit te voeren (of nog even te wachten)

Sinds 1 januari is de nieuwe rekenmethodiek voor het berekenen van een energielabel, de NTA 8800, van kracht. Hierbij is er veel veranderd. Van...

25 maart 2021
Analyse: Labelverschuivingen per woning bij de NTA 8800

Met de komst van de NTA 8800 zijn er ook nieuwe labelklassen gekomen. Via deze Excel kun je op voorraadniveau bekijken wat de labelverschuivingen...

17 december 2020
Wijzigingen in certificering NTA 8800

De overgang naar de NTA 8800 is een feit. Nu is de tijd om keuzes te maken voor je bedrijf. Ga je jouw bedrijf...