Win tijd met de kopieertool in Vabi Assets Energie

Delft, 21 juli 2016 – Wijzigingen in uw woningportefeuille zijn aan de orde van de dag. Denk aan wijzigingen door onderhoudsingrepen of geplande investeringen. Het is belangrijk deze goed bij te houden, zodat u altijd een actuele uitgangspositie heeft voor uw energiebeleid. Maar het handmatig bijwerken van data per woning kan een tijdrovende klus blijken. Gelukkig zijn er in Vabi Assets Energie verschillende manieren om dit proces te versnellen. Zo biedt de kopieertool uitkomst.

De kopieertool

Met de kopieertool kopieert u tabbladen van de ene woning naar de andere woning. Handig als u bijvoorbeeld een kwaliteitsverklaring voor tapwater heeft doorgevoerd bij één woning en deze wilt kopiëren naar de andere woningen waar deze kwaliteitsverklaring ook voor geldt. Dat scheelt een hoop invoerwerk. In de tutorial hieronder laten wij zien hoe dit eenvoudig kan.

Let op: met de kopieertool wordt het hele tabblad gekopieerd. Zo worden bijvoorbeeld bij de tabbladen voor de gevels ook de oriëntaties meegenomen.

De renovatietool

Een ander hulpmiddel om data snel te wijzigen in de voorraad is de renovatietool. De tutorial voor deze functionaliteit kunt u hier terugvinden.

Meer informatie

Heeft u vragen over Vabi Assets Energie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

23 november 2023
Sturen op CO₂ met Vabi

Als markt ontwikkelen we de laatste jaren ontzettend hard op gebied van duurzaamheid. De discussie wordt gedurende jaren gevoerd over wat duurzaamheid nou eigenlijk...

26 oktober 2023
Maak handig gebruik van het kostenkentallen platform Digipesis

De prijzen van verduurzaming kunnen soms hoog oplopen. Gelukkig kan er op termijn ook veel geld bespaard worden met de verduurzamingsmaatregelen. Door te vergelijken...

24 oktober 2023
Hoe geef je het totaalverbruik van een heel jaar op in een maatwerkadvies?

In Vabi EPA Maatwerkadvies is het sinds versie 10.0 mogelijk om het totaalverbruik van een heel jaar op te geven. Dit kan gebruikt worden...