Win tijd met de kopieertool in Vabi Assets Energie

Delft, 21 juli 2016 – Wijzigingen in uw woningportefeuille zijn aan de orde van de dag. Denk aan wijzigingen door onderhoudsingrepen of geplande investeringen. Het is belangrijk deze goed bij te houden, zodat u altijd een actuele uitgangspositie heeft voor uw energiebeleid. Maar het handmatig bijwerken van data per woning kan een tijdrovende klus blijken. Gelukkig zijn er in Vabi Assets Energie verschillende manieren om dit proces te versnellen. Zo biedt de kopieertool uitkomst.

De kopieertool

Met de kopieertool kopieert u tabbladen van de ene woning naar de andere woning. Handig als u bijvoorbeeld een kwaliteitsverklaring voor tapwater heeft doorgevoerd bij één woning en deze wilt kopiëren naar de andere woningen waar deze kwaliteitsverklaring ook voor geldt. Dat scheelt een hoop invoerwerk. In de tutorial hieronder laten wij zien hoe dit eenvoudig kan.

Let op: met de kopieertool wordt het hele tabblad gekopieerd. Zo worden bijvoorbeeld bij de tabbladen voor de gevels ook de oriëntaties meegenomen.

De renovatietool

Een ander hulpmiddel om data snel te wijzigen in de voorraad is de renovatietool. De tutorial voor deze functionaliteit kunt u hier terugvinden.

Meer informatie

Heeft u vragen over Vabi Assets Energie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

18 januari 2024
De EPV regeling gebruikt vanaf nu de NTA 8800

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...

18 januari 2024
De belangrijkste wijzigingen van de NTA 8800:2024

Net zoals de afgelopen twee jaar, zijn er ook dit jaar weer wijzigingen in de NTA 8800. Deze wijzigingen hebben als doel om de...

18 januari 2024
Met ingang van 2024 is de Energie-investeringsaftrek verbeterd op basis van de NTA 8800

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling vanuit de overheid om de kosten voor aanschaf en installatie van energiebesparende maatregelen deels te compenseren. Ook...