Volg een Vabi Assets Energie training bij Vabi op kantoor

Delft, 25 oktober 2018 – Ben je nieuw in de organisatie, werk je sinds kort met Vabi Assets Energie of wil je je kennis bijspijkeren van Vabi Assets Energie? Kom dan naar één van onze trainingen op ons kantoor in Delft. Tijdens de trainingen leer je om met onze software werken. Wil jij bijvoorbeeld meer leren over hoe je de energetische kenmerken van je woningportefeuille kunt delen met anderen of wil jij meer weten over het opstellen van energieplannen? Ontdek welke training het beste bij jou past:

  • Basistraining Beheer & Analyse
  • Basistraining Energiebeleid

Basistraining Beheer & Analyse

Tijdens de training Energiebeleid behandelen we de basis van Vabi Assets Energie, beheren en analyseren. Je leert hoe de woningvoorraad te bewerken en te analyseren, hoe het mutatieproces in zijn werk gaat en hoe je de kwaliteit van de voorraad kunt controleren. Na de basistraining Beheer en Analyse weet je onder andere hoe je in Vabi Assets Energie:

  • Een woningvoorraad kunt opbouwen en analyseren;
  • Woningen kunt muteren;
  • De kwaliteit van een woningvoorraad kunt controleren;
  • Meerdere woningen tegelijk kunt renoveren;
  • Een rapportage kunt genereren.

De training is bedoeld voor EPA-adviseurs en -opnemers die extern of intern in dienst zijn voor woningcorporaties en wordt bij ons kantoor in Delft gegeven. Heb jij interesse in deze training? Schrijf je dan in via het formulier op de trainingspagina.

Basistraining Energiebeleid

In de training wordt de beleidsmodule van Vabi Assets Energie uitgebreid behandeld. Je leert beleidsplannen samen te stellen, effecten inzichtelijk te maken en onderbouwd energiebeleid op te stellen. Onze docent neemt je mee langs alle stappen in de software en laat je oefenen met verschillende functionaliteiten. Na de training weet je hoe je energieplannen opstelt, begroot en onderbouwt. Met deze basistraining Energiebeleid weet je onder andere hoe je in Assets Energie:

  • De (Aedes routekaart) maatregelen kunt opstellen;
  • Energieplannen kunt opstellen;
  • De (Aedes routekaart) basis energiescenario’s kunt opstellen;
  • Doelstellingen kunt berekenen over de voorraad met de laagste investering.

De training is bedoeld voor woningcorporatiemedewerkers die zich bezighouden met het vastgoed- en energiebeleid. De training wordt bij ons op kantoor in Delft gegeven en kennis van de basisfunctionaliteiten van Vabi Assets Energie is een pré, maar geen noodzaak. Heb jij interesse in deze training? Schrijf je dan in via het formulier op de trainingspagina.

Wil jij liever een training bij jou op kantoor? Dat is mogelijk, bekijk onze trainingspagina voor alle mogelijkheden. Daarnaast staan hier ook handige tutorials, zo kun jij je optimaal voorbereiden voor een training.

 

Gerelateerde artikelen

25 maart 2024
Maatwerkadvies gebruiken voor de investeringssubsidie DUMAVA

Is jouw vastgoed in Nederland eigendom van een maatschappelijke instelling? Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie voor het verduurzamen van het maatschappelijk...

21 maart 2024
WWS-veranderingen door Wet betaalbare huur

De Tweede Kamer zal de komende tijd het wetsvoorstel betaalbare huur van minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening bespreken. Het doel...

20 februari 2024
Gebouwcomplex invoeren met warmteverlies ISSO 51

In de laatste (3.10.1) versie van Vabi Elements is de invoer veranderd van afgiftesystemen en zones als je rekent volgens de warmteverlies ISSO 51...