Basistraining Vabi Assets Energiebeleid

Om tot een haalbaar en passend energiebeleid te komen is een goed en gestructureerd proces van essentieel belang. Welke complexen pakt u bijvoorbeeld aan en welke energiemaatregelen passen bij de doelgroep en het type woning? De beleidsmodule van Vabi Assets Energie ondersteunt u hierbij. Bent u nieuw in het gebruik van deze module of heeft u ooit een basistraining gehad maar is uw kennis weggezakt? Schrijf u dan in voor deze training. In de energiebeleid training wordt de beleidsmodule van Vabi Assets Energie uitgebreid behandeld. U leert beleidsscenario’s samenstellen, effecten inzichtelijk maken en onderbouwd energiebeleid opstellen.

implementatietraining

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers die zich bezighouden met het vastgoed- en energiebeleid van de woningcorporatie.

Programma

Na de training weet u hoe u in Vabi Assets Energie aan de slag kunt met energiebeleid:

  • U wordt bekend met de basis energiemaatregelen;
  • U leert eigen scenario’s te maken;
  • U gaat doelstellingen doorberekenen over de voorraad;
  • U leert hoe u het beste pakket aan maatregelen voor de voorraad kan doorbereken;
  • U krijgt basis informatie over het maken van een maatwerkadvies;
  • Tips en tricks voor het werken met de WWS module.

Kennis

Deze training kunt u volgen als herhaling, om uw kennis weer ‘up-to-date’ te krijgen, maar ook als u nog niet bekend bent met de software. Enige kennis van de basisfunctionaliteiten van Vabi Assets Energie is een pré, maar geen noodzaak.

Werkwijze

De vakinhoudelijke docent neemt u in een dag mee langs alle stappen in de software en laat u oefenen met verschillende functionaliteiten. Na de training kunt u zelfstandig aan de slag.

Kosten

De kosten voor het volgen van de training zijn op aanvraag beschikbaar. Afhankelijk van de duur van de training en de locatie (bij ons in Delft of bij u op locatie).

Trainingsdatum: nog niet ingepland

De basistraining Energiebeleid met Vabi Assets Energie is op dit moment nog niet ingepland. Wilt u graag een training volgen? Neem dan contact met ons op.