Verhuisbericht: Vabi verhuist naar Whitepark – Een Duurzaam Nieuw Hoofdstuk!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij per 1 januari 2024 gaan verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Dit nieuwe kantoor sluit aan bij onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie.

Ons nieuwe adres wordt:
Poortweg 6
2612 PA Delft

Ons nieuwe kantoorpand, onderdeel van Whitepark, is het perfecte voorbeeld van hoe bestaande gebouwen duurzaam herontwikkeld worden. Whitepark bestaat uit twee kantoorgebouwen, die door een groenboulevard fysiek met elkaar verbonden zijn.

De duurzaamheid van Whitepark is een belangrijk onderdeel van onze verhuizing. Het park is ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en groene technologie. Hiermee sluit het naadloos aan bij Vabi’s streven naar duurzame oplossingen voor de vastgoedsector.

We zijn ervan overtuigd dat Whitepark niet alleen een inspirerende werkomgeving zal bieden, maar ook zal bijdragen aan onze inzet voor milieuvriendelijkheid. Dit is in lijn met onze waarden en ons streven naar een duurzame toekomst.

Als je vragen hebt met betrekking tot onze verhuizing, ons nieuwe duurzame kantoor of als je hulp nodig hebt bij het vinden van onze nieuwe locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze huidige telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd. We staan altijd klaar om jou van dienst te zijn.

We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen die onze duurzame nieuwe locatie met zich meebrengt.

Gerelateerde artikelen

01 mei 2024
WWS punten importeren

De module “Energie & WWS” is een aanvulling op het programma Vabi “Beheer & Analyse” en “Energie & CO2 beleid”. Met deze module is...

29 april 2024
EPA-export vanuit Vabi Elements

De EPA-export vanuit Vabi Elements staat op het punt om een welverdiende uitbreiding te ontvangen. Momenteel is het mogelijk om een 3D getekende geometrie...

29 april 2024
Nieuwe EPV-regeling in Vabi Assets Energie

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...