Verhuisbericht: Vabi verhuist naar Whitepark – Een Duurzaam Nieuw Hoofdstuk!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij per 1 januari 2024 gaan verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Dit nieuwe kantoor sluit aan bij onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie.

Ons nieuwe adres wordt:
Poortweg 6
2612 PA Delft

Ons nieuwe kantoorpand, onderdeel van Whitepark, is het perfecte voorbeeld van hoe bestaande gebouwen duurzaam herontwikkeld worden. Whitepark bestaat uit twee kantoorgebouwen, die door een groenboulevard fysiek met elkaar verbonden zijn.

De duurzaamheid van Whitepark is een belangrijk onderdeel van onze verhuizing. Het park is ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en groene technologie. Hiermee sluit het naadloos aan bij Vabi’s streven naar duurzame oplossingen voor de vastgoedsector.

We zijn ervan overtuigd dat Whitepark niet alleen een inspirerende werkomgeving zal bieden, maar ook zal bijdragen aan onze inzet voor milieuvriendelijkheid. Dit is in lijn met onze waarden en ons streven naar een duurzame toekomst.

Als je vragen hebt met betrekking tot onze verhuizing, ons nieuwe duurzame kantoor of als je hulp nodig hebt bij het vinden van onze nieuwe locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze huidige telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd. We staan altijd klaar om jou van dienst te zijn.

We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen die onze duurzame nieuwe locatie met zich meebrengt.

Gerelateerde artikelen

16 november 2023
Vabi komt met de module Daglichtfactor

Met de nieuwe normen NEN-EN 17037 en NPR 4057 die de berekening volgens NEN 2057 vervangen, wordt het gebruik van hoogwaardige software cruciaal voor...

16 november 2023
Release Vabi Uniforme Omgeving 11.61

Eind vorige maand is de 11.61 versie van UO gereleaset. In deze versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Naast een uitgebreidere data-uitwisseling met IFC, kun...

15 november 2023
Vraag het aan Esther: Deze week gaat het over foutmeldingen in Vabi Elements

Veel van de vragen op de servicedesk hebben betrekking op meldingen die door Vabi Elements gegenereerd worden. Ook als de berekening wel is geslaagd...