Verhuisbericht: Vabi verhuist naar Whitepark – Een Duurzaam Nieuw Hoofdstuk!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij per 1 januari 2024 gaan verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Dit nieuwe kantoor sluit aan bij onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie.

Ons nieuwe adres wordt:
Poortweg 6
2612 PA Delft

Ons nieuwe kantoorpand, onderdeel van Whitepark, is het perfecte voorbeeld van hoe bestaande gebouwen duurzaam herontwikkeld worden. Whitepark bestaat uit twee kantoorgebouwen, die door een groenboulevard fysiek met elkaar verbonden zijn.

De duurzaamheid van Whitepark is een belangrijk onderdeel van onze verhuizing. Het park is ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en groene technologie. Hiermee sluit het naadloos aan bij Vabi’s streven naar duurzame oplossingen voor de vastgoedsector.

We zijn ervan overtuigd dat Whitepark niet alleen een inspirerende werkomgeving zal bieden, maar ook zal bijdragen aan onze inzet voor milieuvriendelijkheid. Dit is in lijn met onze waarden en ons streven naar een duurzame toekomst.

Als je vragen hebt met betrekking tot onze verhuizing, ons nieuwe duurzame kantoor of als je hulp nodig hebt bij het vinden van onze nieuwe locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze huidige telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd. We staan altijd klaar om jou van dienst te zijn.

We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen die onze duurzame nieuwe locatie met zich meebrengt.

Gerelateerde artikelen

16 april 2024
Nieuwe manier van inloggen voor Vabi software

Graag willen we je op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, rondom ons nieuwe Vabi klantportaal – het Vabi platform – die momenteel plaatsvinden....

25 maart 2024
Maatwerkadvies gebruiken voor de investeringssubsidie DUMAVA

Is jouw vastgoed in Nederland eigendom van een maatschappelijke instelling? Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie voor het verduurzamen van het maatschappelijk...

21 maart 2024
WWS-veranderingen door Wet betaalbare huur

De Tweede Kamer zal de komende tijd het wetsvoorstel betaalbare huur van minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening bespreken. Het doel...