Je Vabi EPA licentie voor 2023 staat voor je klaar op het Vabi Klantportaal

datakwaliteit juvota

Je Vabi EPA licentie voor 2023 staat voor je klaar op het Vabi Klantportaal 

Voor het gebruik van Vabi EPA dien je elk jaar voor april je nieuwe licentiebestand (2023) te updaten. Zo kun je het hele jaar gebruik maken van je Vabi EPA licentie. Onderaan, aan de linkerkant, in de Vabi EPA software kun je zien welke licentie je gebruikt. Staat er nog de licentie 2022? Update je licentie dan snel en eenvoudig door de volgende stappen te volgen of bekijk de video: 

 

1. Log in op het Vabi klantportaal met je klantnummer, emailadres en persoonlijk wachtwoord. Indien je het wachtwoord niet meer weet kun je een nieuw wachtwoord aanvragen door op ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken. 

 

2. Wanneer je ingelogd bent, vind je aan de linkerkant in het klantportaal een menu. Klik op ‘licenties’ voor een overzicht van alle licenties die voor je bedrijf beschikbaar zijn. 

 

3. Je kunt je EPA licentie downloaden door op de ‘download’ knop te klikken. Sla het licentiebestand op, zorg ervoor dat het op een voor jou herkenbare plaats op je pc staat. 

 

4. Start de Vabi EPA software op met je rechter muisknop en kies voor ‘Als administrator uitvoeren’. 

 

5. Klik bovenaan in het menu van je EPA software op ‘update’ en kies ‘licentie’. 

 

6. Accepteer de licentievoorwaarden en klik op de knop Installeer licentiebestand. 

 

7. Selecteer rechts onderin of je een licentie voor woningbouw of utiliteit wilt activeren. 

 

8. Blader naar het licentiebestand en klik op Openen. Het programma zal uw licentie activeren. 

Klaar! Je kunt tot 2024 gebruik maken van Vabi EPA. Herhaal deze laatste stappen als je zowel een EPA-W als EPA-U licentie hebt. 

 

Gerelateerde artikelen

16 april 2024
Nieuwe manier van inloggen voor Vabi software

Graag willen we je op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, rondom ons nieuwe Vabi klantportaal – het Vabi platform – die momenteel plaatsvinden....

25 maart 2024
Maatwerkadvies gebruiken voor de investeringssubsidie DUMAVA

Is jouw vastgoed in Nederland eigendom van een maatschappelijke instelling? Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie voor het verduurzamen van het maatschappelijk...

21 maart 2024
WWS-veranderingen door Wet betaalbare huur

De Tweede Kamer zal de komende tijd het wetsvoorstel betaalbare huur van minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening bespreken. Het doel...