Vabi aanwezig op VSK, bekijk als eerste de NTA 8800 software

Delft, 21 januari 2020 – Van 4 tot en met 7 februari 2020 vindt de VSK, het evenement voor de installatiebranche, weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook wij zijn van de partij! Samen met ISSO staan we op de beurs en geven we verschillende co-creatiesessies:

  • Indirecte adiabatische koeling (Samen met Arjan Schrauwen & Wim Plokker)
    Adiabatische koeling bestaat al heel lang, maar de toepassing blijft ver achter in vergelijking tot compressie-koeling. Zelf de tool die Vabi ontwikkelde, waarmee men relatief eenvoudig aan een systeem voor adiabatische koeling kan rekenen en ontwerpen, brengt daar geen verandering in. In deze sessie onderzoeken we waar de barrières zitten? We willen een ISSO-publicatie ontwikkelen, maar voor we dat doen willen we weten waar de behoefte zit. Is het meer theorie of juist voorbeelden in de vorm van concepten?
  • Warmteverliesberekening: moet het totaal anders? (Harry van Weele/Jos de Leeuw & Wim Plokker)
    De warmteverliesberekening gebeurt nu met een statische berekening. De vraag is of dit, kijkend naar de toekomst, zo kan blijven. Of moet het totaal anders? Deze vraag bespreken we in deze co-creatiesessie.
  • Oververhitting en TOjuli (Noortje Alders/Harry van Weele & Wim Plokker/ Vincent Keppel)
    Oververhitting in met name woningen wordt een steeds groter probleem. Geeft de TOjuli, die gebaseerd is op gemiddelden, hiervoor betrouwbare resultaten of zijn aanvullende berekeningen altijd nodig?

 

Bekijk hier het volledige schema. Wil je aanwezig zijn bij een van deze sessies, stuur dan een mail naar isso@isso.nl.

Naast de sessies kun je bij ons alvast een voorproefje krijgen van de nieuwe NTA 8800 software. Ben jij een van de eersten die de nieuwe software ervaart? Kom dan langs, je kan ons vinden op de ISSO stand, in hal 10, stand D050.

Meld je gratis aan voor de VSK

Gerelateerde artikelen

16 april 2024
Nieuwe manier van inloggen voor Vabi software

Graag willen we je op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, rondom ons nieuwe Vabi klantportaal – het Vabi platform – die momenteel plaatsvinden....

25 maart 2024
Maatwerkadvies gebruiken voor de investeringssubsidie DUMAVA

Is jouw vastgoed in Nederland eigendom van een maatschappelijke instelling? Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie voor het verduurzamen van het maatschappelijk...

21 maart 2024
WWS-veranderingen door Wet betaalbare huur

De Tweede Kamer zal de komende tijd het wetsvoorstel betaalbare huur van minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening bespreken. Het doel...