Succesvolle deelname aan de Vakbeurs Energie 2023

Afgelopen week stonden we met trots op de Vakbeurs Energie. De Vakbeurs Energie is hét toonaangevende zakelijke netwerkevenement in Nederland dat zich richt op duurzame energieopwekking en energiebesparing in de bouwsector. Het evenement bood een platform voor kennisdeling en zakendoen gedurende drie indrukwekkende dagen. Met trots kunnen we zeggen dat de Vakbeurs een groot succes was.

Onze deelname stond in het teken van duurzaamheid en hoe wij met onze softwareprogramma’s hieraan bijdrage. Daarnaast presenteerden we ons nieuwste energiesoftware, Maatwerkadvies.

Een betrouwbaar verduurzamingsadvies voor energiebesparing

Gedurende de Vakbeurs Energie hadden we de gelegenheid om een sessie te geven over ‘Hoe geef je een betrouwbaar verduurzamingsadvies voor energiebesparing’, waarin Maatwerkadvies uitgebreid ter sprake kwam. Deze sessie werd zo druk bezocht, dat er niet genoeg zitplekken waren. Hierdoor moesten de mensen aan de buitenkant meekijken en luisteren. Iedereen was ontzettend positief over deze sessie en willen ook zeker aan de slag gaan met verduurzamingsadviezen voor energiebesparingen.

Succesvol netwerken en nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen

Tijdens de beurs hadden we de kans om te netwerken met potentiële klanten, partners en collega’s in de energiesector. Deze contacten hebben nieuwe mogelijkheden voor samenwerking geopend en kunnen resulteren in toekomstige projecten. Verscheidene potentiële klanten hebben ook al gelijk de software besteld. Daarnaast was het een geweldige gelegenheid om direct in contact te komen met onze bestaande klanten.

Na het succes op de Vakbeurs Energie, kijken we met enthousiasme naar de toekomst. We zijn van plan om de opgedane kennis en contacten te benutten om onze positie in de energiemarkt te versterken en blijven werken aan innovatieve oplossingen voor de energie uitdagingen van morgen.

We bedanken iedereen die ons heeft bezocht en hebben bijgedragen aan dit succesverhaal.

Gerelateerde artikelen

24 november 2023
Toekomstbestendig renoveren met de renovatiestandaard

We zijn inmiddels enige tijd op weg met de BENG eisen voor nieuwbouw, maar ook bestaande bouw zal zijn steentje moeten bijdragen om de...

23 november 2023
Sturen op CO₂ met Vabi

Als markt ontwikkelen we de laatste jaren ontzettend hard op gebied van duurzaamheid. De discussie wordt gedurende jaren gevoerd over wat duurzaamheid nou eigenlijk...

23 november 2023
Maatregelen maken volgens de isolatiestandaard

In de vastgoedmarkt zijn we veelal bezig met duurzaamheid. Om op een toekomstbestendige manier een verduurzaming uit te voeren is de isolatiestandaard in het...