Snel meerdere woningen, of gebouwen bewerken

Ben je energieadviseur en beheer je groepen woningen, appartementen of gebouwen voor je opdrachtgever? Wil je deze voorraden efficiënt beheren en snel meerdere woningen, of gebouwen bewerken? Of ben je lang bezig met het berekenen van appartementencomplexen? Dan is Vabi Assets Energie de oplossing voor jou. 

Met Vabi Assets Energie beschik je over een eigen database, waarin je alle opdrachten voor klanten kunt beheren en deze overzichtelijk per klant in deelvoorraden kunt indelen. Je hebt beschikking over de volledige functionaliteiten van EPA-W en EPA-U. Dankzij de handige tools in Vabi Assets Energie kun je eenvoudig in bulk mutaties van meerdere complexen doorvoeren. Dit scheelt tijd en geld! 

Altijd voldoen aan wet- en regelgeving 

Vabi Assets Energie is gecertificeerde software. De software wordt voortdurend aangepast aan de geldende wet- en regelgeving, zodat je zeker weet dat de berekeningen hieraan voldoen. 

Eenvoudig het EPA proces beheren 

Vabi Assets Energie is eenvoudig in gebruik. Met Vabi Assets Energie kun je het gehele proces van het inventariseren van een deel van de voorraad van je opdrachtgever, tot en met het muteren van de gegevens op een eenvoudige en efficiënte wijze beheren. 

De slimme tools besparen je tijd in het bewerken van grote hoeveelheden objecten in één keer. 

Energieplannen maken per complex 

Met Vabi Assets Energie maak je onbeperkt energieplannen op vastgoedobject, complex of (deel)voorraadniveau. Je selecteert zelf de maatregelen, en de software rekent direct de effecten door. Je krijgt hiermee meteen inzicht in de daling in EP-2 score, de investering en bijvoorbeeld de CO2-uitstoot. 

Rapportage 

Te allen tijde onbeperkt data exporteren, op elke gewenst moment en hoe vaak het ook nodig is. Maak eenvoudig analyses en rapportages in eigen rapportage format, per voorraad- en deelvoorraad van opdrachtgevers. 

Wil je meer weten over Vabi Assets Energie voor adviseurs? Bekijk dan deze pagina of neem contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

19 september 2023
Binnenkort is de provisional ID niet meer verplicht

Vanaf de komende update (versie 10.1) is het niet langer verplicht om bij oplevering het provisional ID op te geven voor de registratie. Bij...

19 september 2023
Wat moet je weten over de VvE Energiebespaarlening?

Niet alle VvE’s hebben voldoende liquide middelen om (grootschalige) verduurzamingsmaatregelen te financieren. Maatregelen worden dan uitgesteld, terwijl ze hard nodig zijn. Met een VvE...

18 september 2023
Registratiemomenten in Vabi Assets Energie

In Vabi Assets Energie is het mogelijk om een momentopname van je woningvoorraad te maken met behulp van de functie ‘Registratiemomenten’. De momentopnames die...