Snel meerdere woningen, of gebouwen bewerken

Ben je energieadviseur en beheer je groepen woningen, appartementen of gebouwen voor je opdrachtgever? Wil je deze voorraden efficiënt beheren en snel meerdere woningen, of gebouwen bewerken? Of ben je lang bezig met het berekenen van appartementencomplexen? Dan is Vabi Assets Energie de oplossing voor jou. 

Met Vabi Assets Energie beschik je over een eigen database, waarin je alle opdrachten voor klanten kunt beheren en deze overzichtelijk per klant in deelvoorraden kunt indelen. Je hebt beschikking over de volledige functionaliteiten van EPA-W en EPA-U. Dankzij de handige tools in Vabi Assets Energie kun je eenvoudig in bulk mutaties van meerdere complexen doorvoeren. Dit scheelt tijd en geld! 

Altijd voldoen aan wet- en regelgeving 

Vabi Assets Energie is gecertificeerde software. De software wordt voortdurend aangepast aan de geldende wet- en regelgeving, zodat je zeker weet dat de berekeningen hieraan voldoen. 

Eenvoudig het EPA proces beheren 

Vabi Assets Energie is eenvoudig in gebruik. Met Vabi Assets Energie kun je het gehele proces van het inventariseren van een deel van de voorraad van je opdrachtgever, tot en met het muteren van de gegevens op een eenvoudige en efficiënte wijze beheren. 

De slimme tools besparen je tijd in het bewerken van grote hoeveelheden objecten in één keer. 

Energieplannen maken per complex 

Met Vabi Assets Energie maak je onbeperkt energieplannen op vastgoedobject, complex of (deel)voorraadniveau. Je selecteert zelf de maatregelen, en de software rekent direct de effecten door. Je krijgt hiermee meteen inzicht in de daling in EP-2 score, de investering en bijvoorbeeld de CO2-uitstoot. 

Rapportage 

Te allen tijde onbeperkt data exporteren, op elke gewenst moment en hoe vaak het ook nodig is. Maak eenvoudig analyses en rapportages in eigen rapportage format, per voorraad- en deelvoorraad van opdrachtgevers. 

Wil je meer weten over Vabi Assets Energie voor adviseurs? Bekijk dan deze pagina of neem contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

16 april 2024
Nieuwe manier van inloggen voor Vabi software

Graag willen we je op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, rondom ons nieuwe Vabi klantportaal – het Vabi platform – die momenteel plaatsvinden....

25 maart 2024
Maatwerkadvies gebruiken voor de investeringssubsidie DUMAVA

Is jouw vastgoed in Nederland eigendom van een maatschappelijke instelling? Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie voor het verduurzamen van het maatschappelijk...

21 maart 2024
WWS-veranderingen door Wet betaalbare huur

De Tweede Kamer zal de komende tijd het wetsvoorstel betaalbare huur van minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening bespreken. Het doel...