Pieter Peerlings nieuwe algemeen directeur bij Vabi

Delft, 14 mei 2018 – Sinds 1 mei 2018 versterkt Pieter Peerlings het directieteam van Vabi in de functie van Algemeen Directeur.  Met de benoeming van Pieter Peerlings zal Gerard Bergers, de huidige algemeen directeur, zich binnen het Vabi directieteam volledig gaan richten op Business Development activiteiten.

“Pieter heeft brede ervaring als managing partner bij Deloitte Nederland. In zijn rol heeft hij het vertrouwen van grote internationale accounts gewonnen, als practice leader gefungeerd en teams van professionals aangestuurd. Met Pieter versterken we ons met een pragmatische klantgerichte professional. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van businessmodellen, klantwaarde en organisatieontwikkeling sluiten uitstekend aan bij de groeifase waar Vabi zich nu in bevindt”, aldus Gerard Bergers. “Om onze kansen optimaal te benutten en de groei in goede banen te leiden, hebben we in Pieter iemand gevonden die uitstekend past bij onze klantgerichte en innovatieve cultuur”.

Vabi Building Cloud

De afgelopen jaren heeft Vabi met de Vabi Building Cloud een uniek vastgoedinformatieplatform ontwikkeld. Er is bijzonder veel interesse in dit platform vanuit vastgoedbeheerders, ketenpartners en collega-softwarebedrijven.

Pieter Peerlings:  “Juist in deze tijd is het belangrijk om nieuwe, innovatieve oplossingen die impact genereren op een goede en snelle manier te ondersteunen. Wat Vabi met de Building Cloud de afgelopen jaren voor de vastgoedmarkt heeft ontwikkeld is zonder meer baanbrekend te noemen. De vastgoedmarkt is van grote economische en maatschappelijke waarde. De Vabi Building Cloud biedt bijzonder veel groeiperspectief in deze wereldwijde markt. Ik kijk ernaar uit om samen met de collega’s van Vabi deze groeikansen optimaal te benutten en als algemeen directeur van Vabi daaraan bij te dragen”.

Over Vabi

Vabi is marktleider op het gebied van rekenmodellen voor duurzaamheid en comfort. Negen op de tien utiliteitsgebouwen in Nederland is met onze modellen gesimuleerd en daarmee zijn we marktleider op het gebied van duurzaamheidssoftware in de woningbouw. Onze focus is inmiddels verbreed naar software die zorgt dat gebouwinformatie simpel en toepasbaar is. Zo kan een ieder die bij een gebouw betrokken is de beste keuzes maken. Met de gebouwinformatie in 3D geven we eigenaren, gebruikers, beheerders en de keten inzicht en overzicht. Van architect tot huurder en van nieuwbouw en beheer tot aan bewonerscommunicatie en financiën.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

24 november 2023
Toekomstbestendig renoveren met de renovatiestandaard

We zijn inmiddels enige tijd op weg met de BENG eisen voor nieuwbouw, maar ook bestaande bouw zal zijn steentje moeten bijdragen om de...

23 november 2023
Sturen op CO₂ met Vabi

Als markt ontwikkelen we de laatste jaren ontzettend hard op gebied van duurzaamheid. De discussie wordt gedurende jaren gevoerd over wat duurzaamheid nou eigenlijk...

23 november 2023
Maatregelen maken volgens de isolatiestandaard

In de vastgoedmarkt zijn we veelal bezig met duurzaamheid. Om op een toekomstbestendige manier een verduurzaming uit te voeren is de isolatiestandaard in het...