Maatregelen Vabi omtrent COVID-19

Naar aanleiding van steeds nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland willen wij je graag informeren over hoe wij daar bij Vabi mee omgaan.

In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en onze zorgplicht naar onze medewerkers dragen wij bij om verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Belangrijke maatregelen die wij verder treffen die van invloed kunnen zijn op onze dienstverlening:

  1. Alle medewerkers van Vabi werken sinds 13 maart zo veel mogelijk vanuit huis. Samenwerken doen we via de hiervoor beschikbare digitale hulpmiddelen.
  2. Heb je een afspraak staan met een van onze medewerkers, dan stemmen we met je af wat de beste vorm van communicatie is; Online (via Teams of Skype) telefonisch, langskomen op de besproken datum of de afspraak verplaatsen)
  3. Onze trainingen en bijeenkomsten waar grotere groepen mensen bij aanwezig zijn worden of zijn geannuleerd en/of verplaatst.

Uiteraard blijven wij voor je bereikbaar.

Benader ons alsjeblieft zoveel mogelijk via e-mail. Telefonisch blijven we echter ook bereikbaar. Hier vind je hoe je ons kunt bereiken. Veel van onze collega’s hebben jonge kinderen die vanaf vandaag niet meer naar school gaan. Het kan dus zijn dat je bij telefonisch contact de kinderen op de achtergrond hoort. Wij vragen daarvoor je begrip.

Wij doen er alles aan om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon of via deze contactgegevens.

 

Dit bericht wordt bijgewerkt wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen die impact hebben op onze software en dienstverlening.

Gerelateerde artikelen

16 april 2024
Nieuwe manier van inloggen voor Vabi software

Graag willen we je op de hoogte stellen van de ontwikkelingen, rondom ons nieuwe Vabi klantportaal – het Vabi platform – die momenteel plaatsvinden....

25 maart 2024
Maatwerkadvies gebruiken voor de investeringssubsidie DUMAVA

Is jouw vastgoed in Nederland eigendom van een maatschappelijke instelling? Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie voor het verduurzamen van het maatschappelijk...

21 maart 2024
WWS-veranderingen door Wet betaalbare huur

De Tweede Kamer zal de komende tijd het wetsvoorstel betaalbare huur van minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening bespreken. Het doel...