Heb jij je Vabi UO licentie al geupdate?

Het nieuwe jaar is weer begonnen, het is weer tijd voor de jaarlijkse licentie update. Deze update van de licentie volgt op de jaarlijkse rekeningen. Deze worden aan het begin van het jaar verzonden. Is deze betaald, dan kun je de licentie van Vabi Uniforme Omgeving 2023 updaten. Zodra deze geüpdatet is kun je weer een heel jaar met Vabi UO werken. Hieronder leggen we uit hoe je je licentie kunt updaten.

Licentie updaten

Je kunt met Vabi UO blijven werken als je pc met het internet verbonden blijft. Wanneer je niet altijd toegang hebt tot het internet, of offline wil (blijven/kunnen) werken, dien je jaarlijks de licentie te updaten.

Wanneer je een melding krijg dat je geen geldige licentie hebt, dien je de software te activeren. Dit doe je door de licentiekey te downloaden en te updaten. Lees hieronder het stappenplan of bekijk het filmpje.

  1. Ga naar het klantportaal en log in.
  2. Ga naar Licenties en download de Licentiekey voor Vabi Uniforme Omgeving.
  3. Accepteer de licentieovereenkomst om het bestand te kunnen downloaden. De licentiekey wordt nu automatisch gedownload en opgeslagen in je downloadmap.
  4. Open de map waarin Vabi UO geïnstalleerd staat. (C:\VABI_UO)
  5. Start de installatie WINSTAL.EXE
  6. Klik op volgende
 1. Kies voor de Jaarlijkse, nieuwe of uitbreiding licentie en Jaarlijkse licentie update
 2. Klik op volgende en voeg de licentiekey toe.
 3. Klik op Installeren en de licentieupdate is geslaagd.

Klaar! Je kunt weer een heel jaar aan de slag met Vabi UO. De licentie is geldig tot april 2024. Zo heb je volgend jaar weer genoeg tijd om je licentie te updaten.

Heb je vragen over het updaten van je licentie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

01 mei 2024
WWS punten importeren

De module “Energie & WWS” is een aanvulling op het programma Vabi “Beheer & Analyse” en “Energie & CO2 beleid”. Met deze module is...

29 april 2024
EPA-export vanuit Vabi Elements

De EPA-export vanuit Vabi Elements staat op het punt om een welverdiende uitbreiding te ontvangen. Momenteel is het mogelijk om een 3D getekende geometrie...

29 april 2024
Nieuwe EPV-regeling in Vabi Assets Energie

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...