Heb jij je Vabi UO licentie al geupdate?

Het nieuwe jaar is weer begonnen, het is weer tijd voor de jaarlijkse licentie update. Deze update van de licentie volgt op de jaarlijkse rekeningen. Deze worden aan het begin van het jaar verzonden. Is deze betaald, dan kun je de licentie van Vabi Uniforme Omgeving 2023 updaten. Zodra deze geüpdatet is kun je weer een heel jaar met Vabi UO werken. Hieronder leggen we uit hoe je je licentie kunt updaten.

Licentie updaten

Je kunt met Vabi UO blijven werken als je pc met het internet verbonden blijft. Wanneer je niet altijd toegang hebt tot het internet, of offline wil (blijven/kunnen) werken, dien je jaarlijks de licentie te updaten.

Wanneer je een melding krijg dat je geen geldige licentie hebt, dien je de software te activeren. Dit doe je door de licentiekey te downloaden en te updaten. Lees hieronder het stappenplan of bekijk het filmpje.

  1. Ga naar het klantportaal en log in.
  2. Ga naar Licenties en download de Licentiekey voor Vabi Uniforme Omgeving.
  3. Accepteer de licentieovereenkomst om het bestand te kunnen downloaden. De licentiekey wordt nu automatisch gedownload en opgeslagen in je downloadmap.
  4. Open de map waarin Vabi UO geïnstalleerd staat. (C:\VABI_UO)
  5. Start de installatie WINSTAL.EXE
  6. Klik op volgende
 1. Kies voor de Jaarlijkse, nieuwe of uitbreiding licentie en Jaarlijkse licentie update
 2. Klik op volgende en voeg de licentiekey toe.
 3. Klik op Installeren en de licentieupdate is geslaagd.

Klaar! Je kunt weer een heel jaar aan de slag met Vabi UO. De licentie is geldig tot april 2024. Zo heb je volgend jaar weer genoeg tijd om je licentie te updaten.

Heb je vragen over het updaten van je licentie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

16 november 2023
Vabi komt met de module Daglichtfactor

Met de nieuwe normen NEN-EN 17037 en NPR 4057 die de berekening volgens NEN 2057 vervangen, wordt het gebruik van hoogwaardige software cruciaal voor...

16 november 2023
Release Vabi Uniforme Omgeving 11.61

Eind vorige maand is de 11.61 versie van UO gereleaset. In deze versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Naast een uitgebreidere data-uitwisseling met IFC, kun...

15 november 2023
Vraag het aan Esther: Deze week gaat het over foutmeldingen in Vabi Elements

Veel van de vragen op de servicedesk hebben betrekking op meldingen die door Vabi Elements gegenereerd worden. Ook als de berekening wel is geslaagd...