Dit zijn de nieuwe tarieven van Vabi software per 1 januari 2022

Onze software staat ook in 2022 tot je dienst! , Bekijk de nieuwe licentievergoedingen van Vabi Elements, Vabi EPA, Vabi Uniforme Omgeving en Vabi Assets Energie.

Conform de licentievoorwaarden indexeren we jaarlijks onze licentievergoedingen aan de hand van de inflatie (CPI). De nieuwe licentievergoedingen zijn hier terug te vinden.

We blijven ons focussen op het verder ontwikkelen van onze huidige producten volgens de laatste wet- en regelgeving en blijven nieuwe, gebruiksvriendelijke functionaliteiten ontwikkelen, zoals je van ons gewend bent.

Bij Vabi vinden wij het belangrijk dat de geleverde software betrouwbaar gebruiksvriendelijk en snel in gebruik is. Om dit te waarborgen is onze software constant in ontwikkeling en worden er regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de software. Onze consultants van service en support staan graag voor je klaar bij vragen over de software. Daarnaast voorzien wij in verdiepende informatie over het gebruik van de software via het online help platform, onze nieuwsbrief, de academy, webinars en whitepapers.

Gedurende het jaar verschijnen er regelmatig updates, zodat de software altijd aan de gestelde wettelijke vereisten voldoet. Gebruikers worden hier automatisch van op de hoogte gehouden via releasemails.

Bekijk de tarieven van 2022

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

16 november 2023
Vabi komt met de module Daglichtfactor

Met de nieuwe normen NEN-EN 17037 en NPR 4057 die de berekening volgens NEN 2057 vervangen, wordt het gebruik van hoogwaardige software cruciaal voor...

16 november 2023
Release Vabi Uniforme Omgeving 11.61

Eind vorige maand is de 11.61 versie van UO gereleaset. In deze versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Naast een uitgebreidere data-uitwisseling met IFC, kun...

15 november 2023
Vraag het aan Esther: Deze week gaat het over foutmeldingen in Vabi Elements

Veel van de vragen op de servicedesk hebben betrekking op meldingen die door Vabi Elements gegenereerd worden. Ook als de berekening wel is geslaagd...