Dit zijn de nieuwe tarieven van Vabi software per 1 januari 2022

Onze software staat ook in 2022 tot je dienst! , Bekijk de nieuwe licentievergoedingen van Vabi Elements, Vabi EPA, Vabi Uniforme Omgeving en Vabi Assets Energie.

Conform de licentievoorwaarden indexeren we jaarlijks onze licentievergoedingen aan de hand van de inflatie (CPI). De nieuwe licentievergoedingen zijn hier terug te vinden.

We blijven ons focussen op het verder ontwikkelen van onze huidige producten volgens de laatste wet- en regelgeving en blijven nieuwe, gebruiksvriendelijke functionaliteiten ontwikkelen, zoals je van ons gewend bent.

Bij Vabi vinden wij het belangrijk dat de geleverde software betrouwbaar gebruiksvriendelijk en snel in gebruik is. Om dit te waarborgen is onze software constant in ontwikkeling en worden er regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de software. Onze consultants van service en support staan graag voor je klaar bij vragen over de software. Daarnaast voorzien wij in verdiepende informatie over het gebruik van de software via het online help platform, onze nieuwsbrief, de academy, webinars en whitepapers.

Gedurende het jaar verschijnen er regelmatig updates, zodat de software altijd aan de gestelde wettelijke vereisten voldoet. Gebruikers worden hier automatisch van op de hoogte gehouden via releasemails.

Bekijk de tarieven van 2022

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

01 mei 2024
WWS punten importeren

De module “Energie & WWS” is een aanvulling op het programma Vabi “Beheer & Analyse” en “Energie & CO2 beleid”. Met deze module is...

29 april 2024
EPA-export vanuit Vabi Elements

De EPA-export vanuit Vabi Elements staat op het punt om een welverdiende uitbreiding te ontvangen. Momenteel is het mogelijk om een 3D getekende geometrie...

29 april 2024
Nieuwe EPV-regeling in Vabi Assets Energie

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...