De corporatiedag: een cadeau voor corporatiemedewerkers

Delft, 28 februari 2018 – Op 31 mei a.s. organiseren Vabi en Ortec Finance voor de tweede keer gezamenlijk de Corporatiedag: dé ontmoetingsplek voor corporatiemedewerkers die op de hoogte willen blijven op hun vakgebied, elkaar willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen.

De Corporatiedag is ooit begonnen als de Vabi Assets dag. Kennis werd voornamelijk gedeeld over energiebeleid en vastgoedbeleid. Inmiddels is het kennisaanbod verbreed met vastgoedsturing en vastgoeddata. Met Ortec Finance als medeorganisator is ook de financiële kant vertegenwoordigd met onderwerpen op het gebied van financiële sturing en vastgoedwaardering.

Wat maakt de corporatiedag zo bijzonder?

De eerste echte “Assets dag” vond in 2011 plaats in Slot Zeist.  Dit was de eerste keer dat al onze klanten bij elkaar kwamen en actief kennis met elkaar deelden. We wilden ook de expertise van zowel onze klanten als die van onze partners bij elkaar brengen. Dat is gelukt. Onze partners deden graag mee. Na 7 jaar heet de Vabi Assets Dag inmiddels de “Ortec Finance en Vabi Corporatiedag” en is het event uitgegroeid van 200 naar bijna 400 deelnemers.

De Corporatiedag staat bekend als een gemoedelijke dag waar oude bekenden elkaar tegenkomen en kunnen sparren over actuele onderwerpen. Dat de corporatiemedewerkers de dag weten te waarderen, blijkt wel uit het aantal voorinschrijvingen voor deze editie: op de save the date kregen we direct al meer dan 150 aanmeldingen.

Een voorproefje van het programma dit jaar

Het programma is bijna definitief. Naast de zogenaamde “luistersessies” laten we de deelnemers dit jaar ook echt actief meedoen in het programma. Dat doen we onder meer door workshops en paneldiscussies.  We bieden meer dan 20 sessies aan, waar je onder meer leert over:

  • De route naar CO2 neutraal in 2050
  • De veranderende wetgeving op het gebied van energielabels
  • Hoe collega corporaties hun vastgoeddata op orde brengen
  • BIM voor beheer

Kortom, reden genoeg om 31 mei in je agenda te zetten en alleen of met je collega’s naar De Fabrique in Utrecht af te reizen! Meer weten? Bekijk dan hier de laatste informatie over het event.

Of meld je alvast aan

Gerelateerde artikelen

07 april 2021
Een sneakpreview van de eerste onderwerpen tijdens de Corporatiedag

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag komt er weer aan. De Corporatiedag is al jaren één van de leukste en best bezochte event voor...

08 juni 2020
Antwoord op de vragen uit de live demonstratie van Vabi Vastgoeddata

Meer dan 200 corporatiemedewerkers zaten 28 mei klaar voor de online demonstratie van Vabi Vastgoeddata. Ze zagen hoe onze informatiemanagement oplossing corporaties kan helpen...

02 juni 2020
Dit was de allereerste online editie van de Corporatiedag

Door de Coronacrisis is de Corporatiedag 2020 dit jaar anders verlopen dan alle voorgaande Corporatiedagen. De maatregelen van het kabinet zorgden ervoor dat grote...