9 redenen om naar de Corporatiedag te komen

Delft, 30 april 2018 – Nog maar vijf weken en dan is het zover: op 31 mei vindt de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag plaats in De Fabrique in Utrecht. Ook dit jaar is het weer een mooie dag voor corporatiemedewerkers die op de hoogte willen blijven op hun vakgebied, elkaar willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen.

Heb je je al ingeschreven of twijfel je nog om te komen? Lees dan hier de 9 redenen waarom je deze dag eigenlijk niet kunt missen:

  1. Ontmoet niet alleen collega’s op je eigen vakgebied, maar laat je inspireren door collega’s en sessies vanuit de vakgebieden vastgoed, assetmanagement, strategie, wonen en finance. Een unieke gelegenheid om eens in de huid van je collega’s te kruipen en hun problematieken beter te begrijpen!
  2. Ontmoet Diederik Samson en bespreek de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het verduurzamen van de woningen in het kader van het klimaatakkoord.
  3. Luister naar collega-corporaties (HEEMwonen en Staedion) en neem hun verhaal over vastgoeddata mee naar je eigen corporatie.
  4. Bekijk een demo van onze producten in een gezellige huiskamersfeer.
  5. Ga zelf aan de slag in workshops, debatten en denk mee over productontwikkeling (of zelfs het klimaatakkoord).
  6. Pak de goodiebag mee aan het eind van de dag.
  7. Kom alles te weten over de aankomende wetgeving op het gebied van energieprestatie (BENG).
  8. Netwerk met collega’s van andere corporaties die je alleen tijdens deze evenementen ontmoet.
  9. Ga met een lach op je gezicht weg na de afsluiting van de dag (en de borrel).

Weet je nu zeker dat je erbij wilt zijn? Meld je dan snel aan en kies de sessies die je wilt volgen.

Schrijf je nu in

Bekijk het gehele programma en een beschrijving van alle kennissessies op de website van de Corporatiedag of schrijf je direct in.

Gerelateerde artikelen

17 januari 2022
Warmteverlies & Koellast training dinsdag 25 januari 2022

Voor wie is deze training nuttig? Beschik jij over basiskennis van Vabi Elements dan is de training Warmteverlies & Koellast wellicht iets voor jou....

17 januari 2022
Maak kennis met de verbeterde versie van Vabi Assets Energie tijdens de Updatetraining op donderdag 20 januari.

Verbeter je energieprestatie berekening kwaliteiten Tijdens de updatetraining wandelen we je door de nieuwste alsook verbeterde functionaliteiten van de software. Met behulp van de...

07 januari 2022
Leer de belangrijkste functionaliteiten kennen van Vabi EPA en maak je werk als EP-adviseur nog makkelijker.

Updatetraining Vabi EPA 13 januari We vinden het belangrijk dat gebruikers van Vabi EPA goed overweg kunnen met onze rekensoftware. De rekensoftware van Vabi...