5 dingen die je nog niet wist over de Corporatiedag

28 februari 2017 – Op 9 maart vindt de Corporatiedag 2017 plaats in De Woonindustrie in Nieuwegein. Met nu al bijna 400 aanmeldingen belooft het één van de grootste kennisevents voor de corporatiesector te worden. Wij zetten 5 nieuwtjes die je kunt verwachten op de Corporatiedag op een rij.

1.Keynote opening door futurist Tony Bosma

Tony Bosma is futurist en het boegbeeld van Extend Limits. Tony is in 2015 benoemd tot één van de 100 beste en meest invloedrijke futuristen van de wereld. Het werk van Bosma staat bekend om de confronterende en inspirerende inhoud. Zijn lezingen worden gezien als een rollercoaster van emoties. Dankzij Tony zal de Corporatiedag beginnen met een flinke dosis inspiratie.

2.Afsluiting door de Speld live!

Sinds 2007 is De Speld ‘uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws’. Niet alleen via de eigen website, maar ook via radio (Veronica), krant (de Volkskrant) en televisie (Pauw) bereiken de satirische nieuwsberichten honderdduizenden Nederlanders per dag. De Speld LIVE sluit de Corporatiedag af met een speciale nieuwsshow waar betrouwbaar nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo afwisselen.

3.De eerste demo’s van Vabi Vastgoeddata

Tijdens de Corporatiedag kun je dan eindelijk zien wat Vabi Vastgoeddata is en hoe het eruit ziet. Laat je verbazen hoe gemakkelijk je de gewenste vastgoeddata op het juiste moment voor handen hebt in deze gebruiksvriendelijke 3D omgeving.

4. Presentatie van de handreiking performance analyse

Het startpunt voor het bepalen van een complexstrategie bij assetmanagement is een goede performance analyse. Maar wat is een goede performance analyse? Ortec Finance en Vabi zochten het uit. We interviewden corporaties en beleggers en inspireren je graag met onze handreiking.

5. De bekendmaking van de benchmarkresultaten van de Energie Monitor van Atriensis

Atriensis ontwikkelde de energiemonitor die de actuele energieprestatie van een corporatie toont en vergelijkt met eerdere metingen en het sectorgemiddelde. Alle aan de Energie Monitor deelnemende corporaties dingen mee naar de Atriensis Award: de corporatie met het meest energiezuinige woningbezit.

Direct inschrijven kan natuurlijk ook:

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven.

Gerelateerde artikelen

13 oktober 2023
Succesvolle deelname aan de Vakbeurs Energie 2023

Afgelopen week stonden we met trots op de Vakbeurs Energie. De Vakbeurs Energie is hét toonaangevende zakelijke netwerkevenement in Nederland dat zich richt op...

15 augustus 2023
Vabi aanwezig op de Vakbeurs Energie 2023 

Kom jij 10, 11, 12 oktober naar de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen? De vakbeurs energie staat volledig in het teken van de energietransitie....

25 juli 2023
Vabi Elements bijeenkomst: 25 september in Zaltbommel

De ISSO warmteverlies publicatie 51 is in juni 2023 vernieuwd. Ben jij al op de hoogte van wat er gewijzigd is? Wim Plokker zal...