29 september vieren we Vabi 50 jaar

Vabi Klantendag

29 september organiseren we een speciale klantendag voor al onze klanten! Deze dag staat in het thema van verduurzamen, waarbij inhoud, interactie en inspiratie centraal staan.
We vullen de dag met interessante sprekers, workshops en kennissessies. Ben jij erbij?

Praktische informatie:

Wanneer:  Donderdag 29 september 2022 van 12.00 tot 17.30 uur
Waar:          De Fabrique, Utrecht

Deze dag is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met duurzaamheid en is speciaal ingericht voor onze Vabi EPA, Vabi Elements, Vabi UO en Vabi Assets Energie klanten.

Inschrijven

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Vabi Klantendag? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Ben je klant of partner van Vabi? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Een greep uit het programma:

Maatwerkadvies: Waar staan we nu?

Wanneer is maatwerkadvies af? Hoe gaat de software eruit zien? Wat is er allemaal veranderd? Wat kan ik ermee? Is een opleiding verplicht? In deze sessie praat Sybe de Wit je bij over de laatste stand van zaken met betrekking tot de methodiek, de software en het juridische traject.

Sprekers: Sybe de Wit, Product owner, Vabi en Jan Pieter van Dalen, Senior consultant, ISSO

Wat kunnen we het komende jaar verwachten aan methodiekwijzigingen?

Wim Plokker gaat in op de te verwachten wijzigingen voor de warmteverlies publicaties, NTA 8800 en eventuele consequenties van de EPBD IV.

Spreker: Wim Plokker, Scientific research manager, Vabi

Welke aspecten spelen een rol bij het selecteren van de juiste warmtepomp

Tijdens deze sessie legt Steven Kok uit waar je op moet letten bij het selecteren van een warmtepomp (van nieuwbouw / bestaande bouw).

Spreker: Steven Kok, Accountmanager,Rensa Techniek

Warmwatercirculatie- systemen die meer energie besparen!

Tijdens de lezing van Onno Leever worden alle bestaande en nieuwe principeschema’s getoond en toegelicht. Evenals de meest voorkomende fouten in bestaande circulatiesystemen. Aangevuld met de oplossingen.

Spreker: Onno Leever, Directeur, Leever installatie adviseurs B.V

De rol van BCRG en het proces rondom de controle van kwaliteits- en gelijkwaardigheids verklaringen

Kees Arkesteijn gaat in op de rol van BCRG en hoe kwaliteits- en gelijkwaardigheidsverklaringen worden gecontroleerd. Dit wordt geïllustreerd met een voorbeelden uit de praktijk.

Spreker: Kees Arkesteijn, Expert Energieprestaties,BCRG

 

TO-juli berekening met Vabi Elements

Wim Plokker gaat in op de bepaling van TO-juli met behulp van Vabi Elements. In de presentie wordt ingegaan op de vereiste uitgangspunten voor de temperatuur overschrijdingsberekening en wordt geïllustreerd met een voorbeeld.

Spreker: Wim Plokker, Scientific research manager, Vabi

 

Bekijk hier het hele programma

Schrijf je hier in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Vabi Klantendag? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Ben je klant of partner van Vabi? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Inschrijven