Dit was de allereerste online editie van de Corporatiedag

Door de Coronacrisis is de Corporatiedag 2020 dit jaar anders verlopen dan alle voorgaande Corporatiedagen. De maatregelen van het kabinet zorgden ervoor dat grote evenementen niet meer georganiseerd konden worden. Dit had tot gevolg dat de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag, gepland op 28 mei in Amsterdam, niet door kon gaan. Heel spijtig, maar voor ons een kans om te kijken wat we wél konden doen. Zo ontstond de allereerste online editie van De Corporatiedag!

De online kennissessies

De online Corporatiedag bestond uit acht verschillende online sessies in de maand mei. Deze sessies werden zeer goed bezocht! In totaal hebben meer dan 600 mensen zich aangemeld voor één of meer online sessies. We hebben een selectie gemaakt van onze beste onderwerpen op het programma van de originele Corporatiedag. Zo ontstond een goede mix tussen vastgoedsturing, vastgoeddata, risico-analyse, AI en Digital Twins . Dit vonden onze deelnemers ook, zo blijkt uit hun reacties:

“Dank voor deze inspirerende en uitdagende sessie!”
“Het visualiseert en het verbindt. Zowel de data maar ook medewerkers binnen een organisatie …”
“De online editie is een super idee!”
“In korte tijd globaal inzicht in de gevolgen van de nieuwe methode. Dat is voor mijn werk voldoende. Ik vond de presentatie zeer duidelijk. Mijn complimenten! ”
“Ben alweer een stuk opgeschoten met kennis over NTA8800.”
“Mooie inkijk in de mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen van VABI Vastgoeddata.”
“Onvoorstelbaar wat er mogelijk is en hoezeer bedrijfsprocesen daarmee kunnen worden ondersteund”

Vabi en Ortec Finance

Vabi en Ortec Finance organiseerden deze bijzondere editie van het kennisevent nu voor de vierde keer samen. Waarom? Omdat we vinden dat we corporaties gezamenlijk het beste kunnen helpen met hun vraagstukken.

De Corporatiedag gemist? En toch meer weten over de onderwerpen?

Heb je de Corporatiedag gemist en ben je toch nieuwsgierig naar de inhoud van een of meerdere onderwerpen? Of was je erbij en heb je nog vragen en opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

06 mei 2020
De Corporatiedag 2020: de online editie

Vanwege het Corona-virus kan de Corporatiedag 2020 op 28 mei helaas niet doorgaan. Toch laten we ons niet helemaal uit het veld slaan en...

27 november 2017
Privé: 3 speerpunten bij het op orde brengen van je vastgoeddata

Delft, 30 november 2017 -In de afgelopen maanden hebben we aan de hand van de databehoefte van diverse sleutelfiguren binnen woningcorporaties ons vastgoeddatamodel, een...

31 maart 2020
4 tips om nu al rekening te houden met de NTA 8800

Op 1 januari 2021 gaat de NTA 8800 in. Hoewel dit nog ver weg lijkt, komt voor iedereen de voorbereiding hierop steeds dichterbij. Veel...