Welkom bij Vabi Software

Wij maken veelzijdige gebouwinformatie simpel toegankelijk en toepasbaar voor iedereen.

Gebouwinformatie voor iedereen

Gebouwprestaties en betrouwbare vastgoeddata zijn van essentieel belang voor alle partijen rondom een vastgoedobject. Rondom een gebouw is veel dynamiek en verandering. Voor het nemen van de juiste beslissingen is digitale informatie van het grootste belang. Wij geloven dat gebouwinformatie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Alleen wanneer alle relevante informatie simpel toegankelijk en makkelijk toepasbaar is kunnen gebruikers de beste keuzes maken.

Meer weten over Vabi

Uitgelicht

Update COVID-19

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland willen wij je graag informeren over hoe wij daar bij Vabi mee omgaan.

Bekijk de maatregelen

De NTA 8800

Sinds 1 januari 2021 is de NTA 8800 van kracht voor het bepalen van de energieprestaties van gebouwen. Op deze pagina lees je alle informatie rondom de nieuwe methodiek

Naar de NTA 8800 pagina

Vabi Vastgoeddata

Platform voor Gebouw Informatie Management. Gemakkelijker. Sneller. Koppelbaarder. Met 3D Digital Twins. Ontdek gauw wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer

Vabi Support

Hulp nodig bij een van onze producten? Op de support website kun je 24 uur per dag terecht voor informatie over jouw softwarepakket.

Bekijk de Support

Ortec Finance

Ortec Finance en Vabi werken nauw samen zodat woningcorporaties hun beleid beter kunnen bepalen, uitvoeren en monitoren.

Bekijk onze samenwerking

NEN2580

Heeft jouw corporatie voor 2021 een NEN2580 gebruiksoppervlakte bepaling voor de marktwaardering nodig?

Ontdek hoe Vabi kan helpen

Contact

Wil jij meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.

Contact opnemen