Welkom bij Vabi Software

Wij maken veelzijdige gebouwinformatie simpel toegankelijk en toepasbaar voor iedereen.

Gebouwinformatie voor iedereen

Gebouwprestaties en betrouwbare vastgoeddata zijn van essentieel belang voor alle partijen rondom een vastgoedobject. Rondom een gebouw is veel dynamiek en verandering. Voor het nemen van de juiste beslissingen is digitale informatie van het grootste belang. Wij geloven dat gebouwinformatie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Alleen wanneer alle relevante informatie simpel toegankelijk en makkelijk toepasbaar is kunnen gebruikers de beste keuzes maken.

Meer weten over Vabi

Uitgelicht

NEN2580

Heeft jouw corporatie voor 2021 een NEN2580 gebruiksoppervlaktebepaling conform de nieuwe proces vereisten voor marktwaardering nodig?

Ontdek hoe Vabi kan helpen

De NTA8800

Vanaf 1 januari 2021 wordt de energieprestatie van woning- en utiliteitsbouw, zowel bestaande bouw  als nieuwbouw, met deze methodiek bepaald.

Met Vabi ben je er klaar voor

Vastgoeddata

Alle vastgoeddata binnen de corporatie op orde. Klinkt dat ver weg? Het was nog nooit zo makkelijk om data slim te vinden en presenteren.

Bekijk hoe je in control komt

Ebook

Lees na het bestgelezen Ebook van 2017: Vastgoeddata op orde, nu het langverwachte vervolg: Vastgoeddata op orde, ook na morgen!

Download het Ebook

Ortec Finance

Ortec Finance en Vabi werken nauw samen zodat woningcorporaties hun beleid beter kunnen bepalen, uitvoeren en monitoren op vier gebieden.

Bekijk onze samenwerking

Woonlasten

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woonlasten en betaalbaarheid. Bekijk o.a. onze handreiking woonlastenbeleid.

Woonlastenbeleid voor corporaties

Contact

Wil jij meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.

Contact opnemen