Welkom bij Vabi Software

Vabi is een onafhankelijk softwarebedrijf met meer dan 2000 unieke klanten in de vastgoedsector. Al bijna 50 jaar levert Vabi betrouwbare software op het gebied van duurzaamheid. Met onze oplossingen helpen wij de vastgoedsector om gebouwen duurzaam, energiezuinig, comfortabel en leefbaar en daarmee beter verhuurbaar en waardevast te maken.

Uitgelicht

Update COVID-19

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland willen wij je graag informeren over hoe wij daar bij Vabi mee omgaan.

Bekijk de maatregelen

De NTA 8800

Sinds 1 januari 2021 is de NTA 8800 van kracht voor het bepalen van de energieprestaties van gebouwen. Op deze pagina lees je alle informatie rondom de nieuwe methodiek

Naar de NTA 8800 pagina

De Corporatiedag

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag vindt dit jaar online plaats op 20 en 27 mei 2021.  Je kunt nu inschrijven voor de online editie

Schrijf je hier in

Vabi Support

Hulp nodig bij een van onze producten? Op de support website kun je 24 uur per dag terecht voor informatie over jouw softwarepakket.

Bekijk de Support

Ortec Finance

Ortec Finance en Vabi werken nauw samen zodat woningcorporaties hun beleid beter kunnen bepalen, uitvoeren en monitoren.

Bekijk de samenwerking

 

 

Contact

Wil jij meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.

Contact opnemen