Samen met ISSO op de VSK

Na, door Corona, 2 jaar weg te zijn geweest, was dit jaar de 25e editie van de VSK van 17 t/m 20 mei in de jaarbeurs in Utrecht. Natuurlijk was Vabi ook aanwezig. In onze stand bij de ISSO konden wij niet alleen onze Elements, UO en EPA programma’s aan de beursgangers laten zien, maar was er ook ruimte voor discussie en kennisdeling. Hier hebben wij veel personen kennis kunnen laten maken met onze software, en hebben wij ook waardevolle feedback van klanten ontvangen.

Daarnaast hadden wij de mogelijkheid om bij andere exposanten te kijken. Hier hebben wij veel van de nieuwste technieken op de markt kunnen zien, die ons inspiratie geven voor de toekomst, en ook veel installaties en onderdelen die in onze programma’s aanwezig zijn konden we hier in levende lijve aanschouwen.

Al met al waren dit hele gezellige en leerzame dagen, waar wij veel aan gehad hebben, en wij kijken nu al uit naar de volgende editie.

Gerelateerde artikelen

01 augustus 2022
Eerste versie software maatwerkadvies in september

Momenteel wordt er hard gewerkt vanuit de overheid, onder vlag van ISSO en RVO, aan de diverse aspecten van een volledig maatwerk advies. Vanuit...

15 juli 2022
Sneakpreview 9.1: Representatieve woningen registreren

Als er veel woningen zijn die op elkaar lijken, is het mogelijk om deze – onder voorwaarden – als representatief te beschouwen. Dit heeft...

14 juli 2022
Wijzigingen in de norm en het opnameprotocol

Na een lange periode waarin je met de bèta versie kon wennen aan de nieuwe norm, is deze per 1 juni dan ook echt...