Vabi software voor Onderwijsinstellingen

Werk jij bij een onderwijsinstelling met studierichtingen in installatietechniek, bouwfysica of bouwkunde op MBO, HBO- of WO-niveau? Dan is dit artikel voor jou. 

Vabi, een vooraanstaande naam van technische software, biedt onderwijsinstellingen gratis toegang tot Vabi Elements,
Vabi EPA  en Vabi UO onderwijslicenties. Deze licenties zijn specifiek ontworpen om te worden gebruikt binnen het onderwijs en zijn afgeschermd tegen commercieel gebruik.
 Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om gratis licenties aan te vragen en deze te verspreiden onder je studenten. Hierdoor kunnen zij profiteren van software die hen ondersteunt bij hun leerproces en voorbereidt op een succesvolle carrière in de technische sector. 

Bij Vabi geloven we in het belang van interactief en praktijkgericht onderwijs. Daarom bieden we gastcolleges aan waarbij we graag langskomen op jouw school om een gastcollege te verzorgen. Zelfs als het alweer een tijd geleden is dat wij langs zijn geweest voor het verzorgen van een gastcollege, komen wij graag weer eens terug om de nieuwe studenten te enthousiasmeren. Bovendien kunnen docenten en afstudeerders gratis deelnemen aan trainingen bij ons op kantoor, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van onze tools in het onderwijs. 

Onze website staat vol met waardevolle informatie, webinars en doe-het-zelf trainingen, waardoor zowel docenten als studenten altijd toegang hebben tot leerzame content die hen verder helpt in hun vakgebied. 

En voor afstudeerders die op zoek zijn naar stageplaatsen, bieden wij ook mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan en ervaring op te doen. 

Het gebruik van onze softwarepakketten is op sommige scholen zelfs geïntegreerd in het lesprogramma, waarbij studenten worden getoetst op hun vaardigheden en kennis van de software. Dit biedt een unieke kans voor studenten om zich te onderscheiden en zich goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt. 

Kortom, Vabi staat klaar om onderwijsinstellingen en hun studenten te ondersteunen bij het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en kennis in de wereld van installatietechniek, bouwfysica en bouwkunde. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw lespakket kunnen verrijken met onze software en ondersteunende diensten. 

Gerelateerde artikelen

01 mei 2024
WWS punten importeren

De module “Energie & WWS” is een aanvulling op het programma Vabi “Beheer & Analyse” en “Energie & CO2 beleid”. Met deze module is...

29 april 2024
EPA-export vanuit Vabi Elements

De EPA-export vanuit Vabi Elements staat op het punt om een welverdiende uitbreiding te ontvangen. Momenteel is het mogelijk om een 3D getekende geometrie...

29 april 2024
Nieuwe EPV-regeling in Vabi Assets Energie

Vanaf 1 januari 2024 kan er voor de bepaling van de energieprestatievergoeding (EPV) voor nieuwe en gerenoveerde woningen, alleen maar gebruik gemaakt worden van...