VDR Bouwgroep enthousiast over het gebruik van Vabi Elements

Klanten delen graag hun ervaringen met jou. Ontdek waarom Vabi gekozen wordt én hoe het gebruikt wordt.

“HET IS VAN ESSENTIEEL BELANG OM IN EEN VROEG STADIUM GOED INZICHT TE HEBBEN IN HET INSTALLATIECONCEPT”

Vincent Keppel, accountmanager bij Vabi, bezocht Cor van Dijken, project engineer bij de VDR Bouwgroep om hem te vragen naar zijn ervaringen met Vabi Elements.
De VDR Bouwgroep is een vooruitstrevende bouwer die gespecialiseerd is in het realiseren van grote distributiecentra in een kort tijdsbestek. Engineering is een belangrijk onderdeel in het gehele ontwikkelingstraject.

Opdrachtgevers waaronder Wasco, Bring Cargo, DSV Logistics en Groep Heylen, willen snel schakelen als het gaat om nieuwe bedrijfsruimte. Ook duurzaamheid en TCO (total cost of ownership) worden meer en meer belangrijk.

“Gezien het korte tijdsbestek en de invloed die de installaties hebben op de begroting, is het van essentieel belang om in een vroeg stadium goed inzicht te hebben in het installatieconcept” aldus Cor van Dijken.

 

Ervaringen met Elements

Installatie technische berekeningen worden vaak uitbesteed aan derden. VDR Bouwgroep voert de engineering zelf uit, zodat zij niet alleen snel en efficient kan handelen richting de klant, maar ook de kwaliteit vanaf het begin kan waarborgen. Het nieuwe Performance Dashboard in Vabi Elements zorgt ervoor dat de klant een passend ontwerp krijgt en weet wat hij in de realisatie daarvan kan verwachten. VDR Bouwgroep is enthousiast over Vabi Elements. De software kan worden gebruikt van de vroege ontwerpfase tot in de beheerfase. Het biedt integraal inzicht in de prestaties van het gebouw op diverse thema’s. Het is hierom onmisbaar in de dialoog met de opdrachtgever.

Overweegt u ook te starten met Vabi Elements?
Voor een persoonlijk advies of vrijblijvende presentatie komen we graag bij u langs.  Lees hier meer over Vabi Elements.

Bent u benieuwd naar andere ervaringen met Vabi Elements?
Lees de andere klantverhalen van bijvoorbeeld Roycon installaties en van  Van Dorp Installaties of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.