Ortec Finance en Vabi Corporatiedag 2017

Wil je in één dag op de hoogte worden gesteld van de meest actuele onderwerpen uit de corporatiesector? Laat je dan inspireren op de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag. Wij informeren je, samen met onze partners en collega-corporaties, over ontwikkelingen op het gebied van:

  • Financieel management
  • Strategie en portefeuillemanagement
  • Assetmanagement
  • Vastgoedinformatie
  • Energiebeleid en woonlasten

Wat:                 Ortec Finance en Vabi Corporatiedag 2017
Wanneer:         9 maart 2017
Locatie:            De Woonindustrie, Nieuwegein

Kennissessies

Het thema van de dag is “van digitalisering naar professionalisering”. Hoe kun je digitalisering op een slimme manier gebruiken in jouw dagelijkse processen? Haal inspiratie hierover uit kennissessies, hands-on toepassingen en het netwerkplein.

Met de gezamenlijke kennis van Vabi, Ortec Finance, corporaties en onze partners zetten we een breed programma neer.  Met aparte zuilen over financieel management, strategie en portefeuillesturing, vastgoedinformatie, energiebeleid en woonlasten.

Netwerken en informatie opdoen

Op het netwerkplein kun je de gehele dag terecht. Hier ontmoet je collega’s, partners en medewerkers van Vabi en Ortec Finance. Het netwerkplein is dus dé ontmoetingsplek op de Vabi Corporatiedag en de uitgelezen mogelijk om extra informatie op te doen bij de stands.

Samenwerking Ortec Finance en Vabi

Ortec Finance en Vabi werken al jaren samen. We bieden een combinatie van software, opleiding en advies, en combineren kennis van financiële sturing en vastgoedsturing met kennis van de technische kant van het vastgoed. Onze oplossingen helpen corporaties al jaren om hun processen te professionaliseren en om kosten te besparen. In 2015 hebben Ortec Finance en Vabi hun samenwerking geïntensiveerd door hun bewezen oplossingen bij elkaar te brengen in één platform voor de corporatiesector. Hiermee helpen we corporaties om hun beleid te bepalen en de uitvoering ervan te monitoren.
Lees meer over de samenwerking