Om u beter van dienst te zijn maakt Vabi.nl gebruik van cookies .

  • Realiseren & verantwoorden

    Gebouwprestatieplatform

    Vabi Elements 3.0 is het Gebouwprestatieplatform dat u helpt met het realiseren en verantwoorden van gebouwprestaties in de ontwerp- én exploitatiefase.

    De vernieuwde versie is 1 maart beschikbaar.

 Vabi Elements update training

 

Maakt u gebruik van Vabi Elements? Schrijf u dan in voor update trainingen met Vabi Elements! De update training wordt iedere maand georganiseerd op het kantoor bij Vabi te Delft. De toegang is gratis voor Vabi Elements gebruikers.

Tijdens de training komen alle nieuwe functionaliteiten uit de laatste updates voorbij. Daarnaast worden generieke functionaliteiten zoals de invoer en het tekenen nog eens behandeld, als opfrissing van uw basiskennis. Ook kunt u terecht voor al uw vragen en handige tips & tricks. De update training is zowel geschikt voor incidentiele als
intensieve gebruikers.
Doelgroep
Als u gebruik maakt van Vabi Elements kunt u kosteloos deelnemen aan de update training. Het is wel belangrijk dat u bekend bent met Vabi Elements en het maken van energetische berekeningen.

Is Vabi Elements nieuw voor u?
Schrijf u dan in voor een inleidende training met Vabi Elements >>>

Het doel van de training is ervoor zorgen dat uw kennis van Vabi Elements weer up-to-date is en u direct profijt heeft van de tips & tricks en nieuwe functionaliteiten bij uw werkzaamheden.

 
Overige informatie

Duur:
3 uur (van 9.00 tot 12.00 uur)
Kosten per deelnemer:
Kosteloos voor Vabi Elements gebruikers
Locatie:
Vabi Academy (Kleveringweg 6, 2616 LZ Delft)
Inclusief:
Gebruik pc tijdens de training, koffie en thee

 

  

Schrijf u in voor de update training met Vabi Elements: