Alle vastgoeddata op orde

Verzamelen, beheren en gebruiken

Uitdagingen vastgoeddata
De drie grootste uitdagingen bij het op orde brengen van je vastgoedinformatie

Veel corporaties hebben de verhuur- en administratieve processen prima op orde. Maar we merken dat de roep naar een gestructureerde stroom van vastgoedinformatie binnen corporaties steeds groter wordt. Hoe zorg je dat je vastgoedinformatie op orde komt en blijft? Wij zetten de grootste uitdagingen op een rij.

datakwaliteit juvota
Datakwaliteit gestructureerd aanpakken met JuVoTA

Als je bezig bent met datakwaliteit heb je er vast al een keer van gehoord: JuVoTA. Het is een term die vaak door accountants wordt gebruikt om de kwaliteit van gegevens te toetsen en staat voor Juistheid, Volledigheid, Tijdigheid en Autorisatie. We lichten toe hoe je dit als corporatie toepast.

Cloud Computing and Nature Concept
Infographic: Alle vastgoeddata voor iedereen op orde

Alle vastgoeddata voor iedereen op orde. Daar gaan wij voor. Wij geloven dat we makkelijker, leuker en vooral ook efficiënter met vastgoeddata om kunnen gaan. Met uiteindelijk tevreden medewerkers, en daardoor ook tevreden huurders als gevolg. Ben je benieuwd hoe? Bekijk onze infographic.

E-book: Vastgoeddata op orde, meer dan een "inhaalrace"

Welke data over het vastgoed is in de dagelijkse praktijk nu écht van belang? Dit e-book beschrijft voor de processen verhuren, ontwikkelen en onderhouden de belangrijkste werkzaamheden, uitdagingen en het ideaalbeeld rondom informatievoorziening. Zorgvuldig samengesteld door onderzoek naar bestaande data-initiatieven en standaarden, gecombineerd met diepte-interviews met meer dan 50 corporatiemedewerkers.

e-book vastgoeddata

Lees meer in het e-book

Vastgoeddata op orde, meer dan een "inhaalrace"

Download het e-book

Vabi Vastgoeddata

Verzamelen, beheren en gebruiken

Als corporatie bent je dagelijks bezig met je vastgoed. Om gerichte acties uit te zetten of beslissingen te nemen, is het belangrijk dat de juiste vastgoeddata op tijd voor handen zijn. Het digitaliseren van de woningvoorraad biedt hierin veel kansen. Maar hoe zorgt je nu dat je hier toekomstbestendig mee omgaat? Hiervoor introduceren wij Vabi Vastgoeddata. Een combinatie van een kant-en klaar vastgoeddatamodel, GIS en 3D modellen, beschikbaar voor iedereen in de organisatie. Vastgoeddata waren nog nooit zo gemakkelijk en slim te vinden en te presenteren. We hanteren hierbij drie simpele uitgangspunten. Allereerst moet de vastgoeddata toegankelijk zijn voor iedereen binnen de corporatie en niet alleen voor aantal experts. Ten tweede kun je direct aan de slag door automatisch gegenereerde 3D-modellen van je gehéle woningvoorraad, een kant-en-klaar vastgoeddatamodel en een koppeling met Vabi Assets Energie. Ons derde uitgangspunt heeft betrekking op de volledige afdekking van de vastgoedinformatiebehoefte van de corporatie. BIM mag hierin uiteraard niet ontbreken.

  • Voor iedereen
  • Direct aan de slag
  • Volledig
prijsindicatie vastgoeddata2

Meer weten over Vabi Vastgoeddata?

Lees meer