Vastgoeddata op orde, ook na morgen

Corporaties zijn druk bezig om hun vastgoeddata op orde te krijgen. Professionals zijn op zoek naar antwoord op de hoe-vraag, bezoeken kennisevents of vragen reisgenoten naar hun ervaringen. Succesverhalen leren hun dat het niet genoeg is om alleen de ‘data’ op orde te brengen, maar dat ze ook op een andere manier de data moeten registreren en ontsluiten. Vastgoeddata op orde krijgen en ook in de toekomst houden, vergt een fundamenteel andere benadering.

Hoe het anders moet in deze tijd van ‘terug naar de kerntaak’, ‘kostenbesparing’ en ‘duurzaam investeren’? Bepaal de juiste route voor jouw corporatie, met behulp van de kennis uit het nieuwste Ebook “Vastgoeddata op orde, ook na morgen” van data-analist Mian Jin (vervolg op het best gelezen Ebook uit de woningcorporatiebranche uit 2017).

 

Download het Ebook

Ter inspiratie voor corporaties die op zoek zijn naar antwoorden op de 'Hoe-vraag'. Tenslotte willen we allemaal hetzelfde bereiken, namelijk vastgoeddata op orde, niet alleen voor vandaag maar ook na morgen!

Mian Jin
Auteur en informatie analist