Trainingen Vabi Vastgoeddata

In Vabi Vastgoeddata komt alle vastgoedinformatie over het bezit van jouw corporatie op één centrale plaats bij elkaar. Of je nu de applicatie of data beheerder bent, informatie zoekt voor dagelijkse processen en beleid of als co-maker helpt bij het actualiseren - vastgoeddata is zo intuïtief, ook jij kunt ermee werken. Heb je 20 minuutjes? In de short-learning video's ontdek je alles over Vabi Vastgoeddata.

Beheerder

Ben jij werkzaam bij de afdeling vastgoed of het bedrijfsbureau en verantwoordelijk voor het verzamelen en bewerken van alle data over het bezit van jouw corporatie? Of heb je Vabi Vastgoeddata als applicatiebeheerder onder jouw hoede? Of ben je data verantwoordelijk gemaakt als aanspreekpunt voor een of meerdere data-velden in Vabi Vastgoeddata?

De volgende video’s zijn interessant voor jou als beheerder:
1. Gebruikers toevoegen in Vabi Vastgoeddata (4:15 min)
2. Adressen in Vabi Vastgoeddata (2:38 min)
3. Data bewerken in Vabi Vastgoeddata (2:30 min)

Gebruiker

Dezelfde data voor verschillende processen opnieuw zoeken, externe partijen vragen om benodigde informatie, allerlei Excel lijstjes die worden bijgehouden waardoor de ‘waarheid’ zoek is. Dat is verleden tijd nu jouw corporatie Vabi Vastgoeddata heeft waarin alle informatie voor iedereen in de corporatie gesynchroniseerd beschikbaar is op één plek in 3D.

De volgende video’s zijn interessant voor elke gebruiker:
1. Informatie opzoeken in Vabi Vastgoeddata (3:38 min)
2. Data in de dagelijkse praktijk (2:55 min)
3. Datakwaliteit in Vabi Vastgoeddata (2:11 min)
4. Exporteren in Vabi Vastgoeddata (2:02 min)
5. BIM Made Easy in Vabi Vastgoeddata (3.36 min)

Co-maker

Werkt jouw opdrachtgever met Vabi Vastgoeddata en heb je toegang gekregen tot hun omgeving? Waarschijnlijk zijn jouw rechten beperkt tot het voor jouw relevante deel van het bezit en de datavelden. Ontdek hoe jij de corporatie kunt helpen met het op orde krijgen en houden van hun data, maar ontdek ook hoe jouw opdrachtgever jullie helpt door een schat aan informatie vooraf te delen. Op pad moeten zonder een idee te hebben waar je terecht komt of wat je aantreft is verleden tijd!

De volgende video’s zijn interessant voor co-makers:
1. Informatie opzoeken in Vabi Vastgoeddata (3:38 min)
2. Data in de dagelijkse praktijk (2:55 min)
3. Datakwaliteit in Vabi Vastgoeddata (2:11 min)
4. Exporteren in Vabi Vastgoeddata (2:02 min)
5. BIM Made Easy in Vabi Vastgoeddata (3.36 min)

BIM coördinator

Vabi Vastgoeddata is niet alleen een datamanagement tool, maar ook een digitalisering platform waarin heel NL in 3D beschikbaar is. Een corporatie start direct met 3D modellen en dus een visualisatie van het bezit van de buitenkant en een gevuld datamodel dankzij koppelingen met de bestaande systemen. Kiest jouw corporatie voor verrijking door een tekenpartij, dan kan ook aan de binnenkant gevisualiseerd worden, zijn plattegronden en de NEN2580 direct op orde en wordt de datakwaliteit verhoogd doordat Vabi Vastgoeddata betere of ontbrekende data voor jou ontsluit in het datamodel. Ben jij de coördinator van de digitale inhaalrace en moet jij de kwaliteit van de opgeleverde BIM modellen waarborgen?

De volgende video’s zijn belangrijk voor BIM coördinatoren:
Stap 1 | BIM model laden (1:32 min)
Stap 2 | Document controle (1:30 min)
Stap 3 | Adres controle (1:26 min)
Stap 4 | Controle op naamgeving (1:51 min)
Stap 5 | NL/SfB-code controleren (1:23 min)
Stap 6 | Daksplitsing controleren (1:19 min)