Trainingen Vabi EPA

Voor een training met Vabi EPA en Vabi Elements EPG (NEN7120) kunt u terecht bij diverse cursusbureau’s in heel Nederland. Vabi heeft een breed netwerk van vaste partners die u van een complete opleiding tot energie adviseur of energie inspecteur tot software training aanbieden.

Wilt u starten als energie adviseur? Of bent u toe aan een update van uw kennis? De volgende cursusbureau’s adviseren u graag verder:

Kader Kader


Trainingen Vabi EPA

EPA-W
EPA-U
Elements EPG

Locatie trainingen
Amsterdam
Utrecht
Eindhoven

Incompany, op aanvraag

Kader verzorgt certificeringstrajecten, opleidingen en managementservices op het gebied van kwaliteit, veiligheid & Arbo, milieu, MVO en voedselveiligheid.

Als één van de eerste opleidingsbureau’s begonnen met het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen. Kader biedt u het meest constante aanbod aan zeer praktische opleidingen die worden verzorgd door ervaren docenten.

MeijerMeijer


Trainingen Vabi EPA
EPA-W
EPA-U
Elements EPG

Locatie trainingen
Amsterdam
Utrecht
Eindhoven

Incompany, op aanvraag

Meijer Energie- & Milieu- management geeft niet alleen cursus vanuit de theorie maar heeft zelf ook ruime ervaring in het maken van labels en is tevens deelnemer in de EPA examencommissie.

De ervaren docenten hebben meer dan 1000 personen opgeleid tot het kunnen uitvoeren van een EPA-U en EPA-W. Meijer scoort het hoogst met aantal geslaagden, geteld door ISSO en CITO.