Informatie aanvraag

Vabi Elements

Vabi Elements is de intelligente 3D-ontwerpsoftware van Vabi waarmee adviseurs tot een gebouwontwerp komen dat optimaal aansluit op de wensen van de opdrachtgever. Binnen de productlijn Vabi Elements zijn de modules Warmteverlies, Koellast, Gebouwsimulatie, BIM Connect en EPG (nieuwbouw) beschikbaar. In een informatiepakket ontvangt u een brochure van alle modules.

Vabi EPA

Vabi EPA biedt u de energieprestatie software waarmee u verzekerd bent van een optimaal energieadvies dat aansluit bij de wensen van uw opdrachtgever. Door meerdere varianten van maatregelen te evalueren, kunt u de opdrachtgever inzicht geven in de bijbehorende energieprestatie van het bestaande woning- of utiliteitsgebouw. Voor de woning- en utiliteitsbouw gelden aparte methodieken en beide programma’s heeft Vabi voor u ter beschikking.

Vabi Academy (trainingen met Vabi Elements)

Wie kan u beter over Vabi Elements vertellen dan de Vabi Elements consultant die iedere dag met de software werkt? Onze professionals staan bekend om het feit dat ze naast de software ook de bouwtechnische achtergrond beheersen. Dit maakt hen tot de geschikte docent die het vakgebied combineert met de software oplossing en alle mogelijkheden van het programma in detail kan laten zien. Met Vabi Elements zijn er maar liefst interessante trainingen waar u direct in de praktijk profijt van heeft.