Vabi Vastgoeddata is volop in ontwikkeling!

Delft, 25 oktober 2018 – Vorig jaar, tijdens de Vabi en Ortec Finance Corporatiedag 2017, onthulden we onze nieuwe oplossing om vastgoeddata bij corporaties op orde te brengen: Vabi Vastgoeddata. Inmiddels hebben al meer dan 30 corporaties gekozen om met deze oplossing hun uitdagingen op het gebied van vastgoeddata aan te gaan. Wat betreft ontwikkelingen in Vabi Vastgoeddata hebben we niet stilgezeten. Met behulp van onder andere de feedback van onze klanten maken we de oplossing tot een product waar steeds meer corporaties sneller en makkelijker hun datahuishouding op orde kunnen brengen. Een greep uit de ontwikkelingen van de afgelopen én aankomende tijd:   

Eenvoudig gebruik  

Wij vinden het belangrijk dat Vabi Vastgoeddata voor iedereen eenvoudig toegankelijk is. Samen met experts en onze klanten hebben we een omgeving gecreëerd die op een vanzelfsprekende manier, snel resultaat levert. Dat merk je bijvoorbeeld al bij het inloggen. Door slimme koppelingen met onder meer de Azure Acitve Directory, log je in met de gegevens die je ook gebruikt om in te loggen op je werkplek. Dit scheelt een hoop frustratie, tijd en zoekwerk. Daarnaast is ook het beheren van externe accounts zeer veilig en eenvoudig. 

Doorlinken vanuit andere systemen 

Door slimme technieken in te zetten is het mogelijk om direct vanuit andere applicaties door te linken naar Vabi Vastgoeddata zonder dat hiervoor maatwerk nodig is. Werkt iemand bij voorkeur vanuit het primaire systeem? Een doorlink met Vabi Vastgoeddata op woningniveau is eenvoudig zelf te realiseren. Zo hoef je als gebruiker niet van te voren al de applicatie te openen om tot het gewenste resultaat te komen, maar word je begeleid in het vinden van de juiste vastgoedinformatie.

Ook voor externen 

Vabi Vastgoeddata wordt niet alleen gebruikt door de woningcorporatie, maar ook door je ketenpartners. Zij beheren immers belangrijke data over het vastgoed. Wil je je vastgoeddata op orde brengen en houden, dan is het van belang dat ook zij toegang krijgen tot Vabi Vastgoeddata. Via autorisaties voor externe partijen zorgen we ervoor dat de data en de kwaliteit daarvan in Vabi Vastgoeddata geborgd worden. Ook hier blijven we continu aandacht aan besteden. Zo kun je binnenkort zien welke data wanneer is aangepast en door wie. Zo weet je altijd wat er is gebeurd met de data. 

Kwaliteit van data  

We hebben allerlei slimme datacontroles in Vabi Vastgoeddata gebouwd.  Je kunt zien hoe compleet de software is, of de invoer van de data wel juist is, en bijvoorbeeld hoeveel BIM-modellen in de software staan. We blijven hier slimme controles aan toevoegen! 

Natuurlijk kun je nog veel meer slimme en leuke dingen doen met Vabi Vastgoeddata om je data op orde te krijgen. Wil je meer weten of eens zien hoe Vabi Vastgoeddata werkt? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

17 januari 2022
Warmteverlies & Koellast training dinsdag 25 januari 2022

Voor wie is deze training nuttig? Beschik jij over basiskennis van Vabi Elements dan is de training Warmteverlies & Koellast wellicht iets voor jou....

17 januari 2022
Maak kennis met de verbeterde versie van Vabi Assets Energie tijdens de Updatetraining op donderdag 20 januari.

Verbeter je energieprestatie berekening kwaliteiten Tijdens de updatetraining wandelen we je door de nieuwste alsook verbeterde functionaliteiten van de software. Met behulp van de...

07 januari 2022
Leer de belangrijkste functionaliteiten kennen van Vabi EPA en maak je werk als EP-adviseur nog makkelijker.

Updatetraining Vabi EPA 13 januari We vinden het belangrijk dat gebruikers van Vabi EPA goed overweg kunnen met onze rekensoftware. De rekensoftware van Vabi...