NEN2580, Digital Twins, NEN2580 Digital Twins

NEN2580 Digital Twins

- Gebruiksoppervlaktes voor marktwaardering
- Meetrapportages voor bewijslast
- Plattegronden voor verhuur
- Digital Twins voor toekomstbestendig beheer

Offerte aanvragen

NEN2580 Digital Twins zijn hét toekomstbestendige antwoord op de verplichting voor corporaties

Op tijd voldoen

Snelle levering van betrouwbare NEN2580 meetrapportages voor het marktwaarderingsproces. Elk boekjaar kunnen de meetrapportages met een druk op de knop opnieuw worden gemaakt.

Eenvoudig te beheren

Digital Twins verlopen niet, zijn eenvoudig (zelf) aanpasbaar en zowel de gebruiksoppervlaktes, meetrapportage als plattegrond worden automatisch geupdate bij wijziging (ook in de norm).

Klaar voor de toekomst

Digitaliseer je voorraad met Digital Twins zodat je klaar bent voor informatiebehoeften als rendering of onderhoudshoeveelheden. Je creëert en deelt ze met de hele corporatie in Vabi Vastgoeddata.

Grip via dashboard

Online 24/7 toegang tot bronnen, beheer van unieke types, real-time inzicht in de status en de verwachte opleverdatum van de meetrapportages en Digital Twins.

Projectbegeleiding

Een Vabi solution partner naar keuze – vaak bekend met jouw bezit vanuit de EPA – ondersteunt bij het aanleveren van bronnen, controle bij oplevering en ingebruikname.

Betrouwbare partner

Vabi heeft jarenlange kennis van corporatiebezit en -processen. Ook zijn wij ISO-gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

10.047.894 3D modellen direct beschikbaar
381.937 VHE's voor iedereen vindbaar
198.541 Verrijkte Digital Twins gerealiseerd
1124 Unieke gebruikers bij corporaties

Digitaliseer de hele voorraad zonder extra kosten met Digital Twins

Sta jij voor de opgave om het bezit van de corporatie voor 2021 te voorzien van een NEN2580 gebruiksoppervlaktebepaling conform de nieuwe proces vereisten voor marktwaardering? Kies dan voor de NEN2580 Digital Twin oplossing. Het is niet alleen de ideale oplossing voor NEN2580, maar ook voor het beheer van alle andere gebouwinformatie. Hiermee behoren mappen vol spreadsheets en PDF’s, kasten met rapportages, oneindig veel plattegronden en versies daarvan tot het verleden. In Vabi Vastgoeddata beschik je over real-time plattegronden kun je alle juiste data en documenten beheren, vinden en ontsluiten precies daar waar ze horen: bij het gebouw, de ruimte of het bouwelement waar het om gaat.

 

 

Dankzij hoogstaande innovatie in combinatie met de kennis en hulp van uw Vabi Solution partner heb je niet alleen de NEN2580 op tijd en juist in orde maken, maar krijg je voor €17,50 per VHE – dezelfde investering als elders alleen een gebruiksoppervlaktebepaling – ook Digital Twins van je woningen. Digital Twins zijn een virtuele 3D-representatie van het bezit. Zo digitaliseer je de voorraad en breng je alle plattegronden digitaal op orde zonder extra investering.

Onze Digital Twins zijn de sleutel tot toekomstbestendig en datagedreven vastgoedbeheer en de zekerheid dat het marktwaarderingsproces ieder boekjaar op orde blijft. In Vabi Vastgoeddata beheer je deze Digital Twins. Zowel bij een wijziging in de Digital Twin als een wijziging in de NEN2580 norm of de meetinstructie worden plattegrond, meetrapportage en gebruiksoppervlaktes automatisch opnieuw gegenereerd. Dankzij versiebeheer voorkom je meerdere waarheden en kun je de juistheid van de gegevens aantonen bij financiële controles. Naast de NEN2580 kun je in Vabi Vastgoeddata elk type vastgoedinformatie ontsluiten, op orde brengen, op orde houden en voor iedereen bruikbaar maken.

Vabi solution partners

Kies zelf uw partner die helpt bij het aanleveren van bronnen voor de Digital Twins, eventuele extra diensten als het opnemen van ontbrekende informatie tot hulp bij het mutaties in de beheerfase.