NEN2580, Digital Twins, NEN2580 Digital Twins

NEN2580 Digital Twins

- Gebruiksoppervlaktes voor marktwaardering
- Meetrapportages voor bewijslast
- Plattegronden voor verhuur
- Digital Twins voor toekomstbestendig beheer

Offerte aanvragen

De NEN2580 Digital Twins, hét toekomstbestendige antwoord op de verplichting voor corporaties

Op tijd voldoen aan NEN2580

Snel en juiste oplevering van de NEN2580 meetrapportages voor het marktwaarderingsproces.

Eenvoudig te beheren

Digital Twins verlopen niet, voldoen altijd aan de laatste norm, zijn eenvoudig aanpasbaar en zowel de gebruiksoppervlaktes, meetrapportage als plattegrond worden automatisch mee aangepast.

Klaar voor de toekomst

Digitaliseer je voorraad met Digital Twins zodat je klaar bent voor de toekomst in bijvoorbeeld sensoring en deel je Digital Twins met de gehele organisatie via Vabi Vastgoeddata.

Grip via dashboard

Online 24/7 toegang tot bronnen, beheer van unieke types, real-time inzicht in de status en de verwachte opleverdatum van de meetrapportages en Digital Twins.

Persoonlijke begeleiding

Niet zelf achter bronnen, status en controle aan, maar jouw servicepartner, bekend met jouw bezit, ondersteunt bij het aanleveren van bronnen (o.a. uit de EPA), controle na de oplevering en ingebruikname.

Betrouwbare partner

Werk met een betrouwbare partner met jarenlange kennis van corporatieprocessen en ISO-certificering voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

10.047.894 3D modellen
375.613 VHE's
189.629 Verrijkte digital twins
431 Unieke gebruikers

Met deze partners realiseren wij de NEN2580 Digital Twins

Vabi en jouw vertrouwde EPA adviseur werken samen om corporaties slim en op tijd een oplossing te bieden. Voor de NEN2580 gebruiksoppervlaktebepaling en het vereiste proces hierna.

Digitaliseer je voorraad zonder extra kosten met Digital Twins

Sta jij voor de opgave om het bezit van de corporatie voor 2021 te voorzien van een NEN2580 gebruiksoppervlaktebepaling conform de nieuwe proces vereisten voor marktwaardering? Kies dan voor de NEN2580 Digital Twin oplossing. Hiermee behoren mappen vol spreadsheets en PDF’s, kasten met rapportages, oneindig veel plattegronden en versies daarvan tot het verleden. In Vabi Vastgoeddata genereer je real-time plattegronden vanuit de Digital Twins en kun je alle data en documenten beheren, vinden en ontsluiten precies daar waar ze horen: bij het gebouw, de ruimte of het bouwelement waar het om gaat.

 

 

Met onze Digital Twin Service kunnen jouw EPA adviseur en Vabi dankzij geautomatiseerde processen en hergebruik van betrouwbare EPA bronnen niet alleen de NEN2580 op tijd en juist in orde maken, maar krijg je voor €12,50 per VHE – dezelfde investering als elders alleen een gebruiksoppervlaktebepaling – ook Digital Twins van je woningen. Zo digitaliseer je de voorraad zonder extra kosten met Digital Twins.

Deze Digital Twins zijn de sleutel tot toekomstbestendig beheer en de zekerheid dat het marktwaarderingsproces ieder boekjaar op orde blijft. In Vabi Vastgoeddata beheer je de Digital Twins. Zowel bij een wijziging in de Digital Twin als een wijziging in de NEN2580 norm of de meetinstructie worden plattegrond, meetrapportage en gebruiksoppervlaktes automatisch opnieuw gegenereerd. Dankzij versiebeheer voorkom je meerdere waarheden en kun je de juistheid van de gegevens aantonen bij financiële controles. Naast de NEN2580 kun je in Vabi Vastgoeddata elk type vastgoedinformatie ontsluiten, op orde brengen, op orde houden en voor iedereen bruikbaar maken.