Koppeling
Vabi Assets Energie

Voor actuele adresgegevens en waardevolle vastgoedinformatie vanuit de energie prestatie advisering in Vabi Vastgoeddata.

Vanaf de start gekoppeld
met Vabi Vastgoeddata

Waardevolle vastgoedinformatie die tot stand is gebracht voor de EPA, zoals de samenstelling van de thermische schil, installatie- en ventilatie gegevens, maar ook energielabels en indexen per verhuurbare eenheid of gebied, zijn niet langer alleen beschikbaar voor enkele expert users in Vabi Assets Energie. Dankzij de standaard inbegrepen koppeling wordt deze data direct vanaf de start toegankelijk voor iedereen met toegangsrechten tot Vabi Vastgoeddata (voor een onbeperkt aantal users) en herbruikbaar.

De voordelen

Gelijke voorraad in Vabi Vastgoeddata

Wil je de basis van je vastgoeddata op orde krijgen, zorg dan dat je altijd begint met een actuele adreslijst. Wanneer je adresgegevens op orde zijn, heb je grip op de omvang van je woningvoorraad en kun je daarna eenvoudig objectgegevens in Vabi Vastgoeddata opslaan die je anders lastig ergens anders een plek kunt geven. Adresgegevens vormen hiervoor de basis en kennen het primaire systeem als bron. Als in deze bron wijzigingen optreden wil je dat niet op verschillende plaatsen handmatig bij hoeven werken. Dat is tijdrovend en foutgevoelig.

Met de standaard koppeling met Vabi Assets Energie is de adreslijst altijd gelijk in Vabi Vastgoeddata. Zodra een woning wordt verkocht of bijgebouwd en wijzigt in Vabi Assets Energie, wijzigt deze ook in Vabi Vastgoeddata. Nieuwe woningen worden direct voorzien van het standaard 3D model. Dankzij deze visualisatie in Vabi Vastgoeddata zie je bijvoorbeeld meteen welke woning in een straat wel of niet in het corporatiebezit valt.

 

Visualiseren van de energieprestatie van het bezit

Naast het ontsluiten van adresgegevens is de koppeling met Vabi Assets Energie ook bedoeld om energieprestatiegegevens voor meerdere disciplines in de organisatie toegankelijk te maken dan enkele experttool users. Door middel van de koppeling kun je deze gegevens eenvoudig visualiseren en combineren met andere vastgoedgegevens. Zo zie je in één oogopslag hoe er gescoord wordt op energieprestatie gebied, maar ook waar afwijkende waarden optreden.

 

Waardevolle EPA informatie voor iedereen te vinden en gebruiken

Niet alleen de expert user van Vabi Assets Energie maar iedereen in de organisatie en de keten (met toegangsrechten) ziet in een oogopslag wat de actuele totaalsituatie is, inclusief 137 soorten vastgoedinformatie vanuit Vabi Assets Energie. Informatie die vaak niet voor hun beschikbaar is. Medewerkers zoeken soms uren naar deze informatie waarvan het bestaan soms zelfs niet bekend is. Dankzij deze koppeling kan iedereen alle actuele vastgoedinformatie binnen de corporatie vinden en begrijpen. Want dankzij de 3D visualisatie direct hoe iets zit, zonder dit steeds opnieuw te moeten onderzoeken.

Beheer dashboard

In Vabi Vastgoeddata heb je als beheerder zicht op wat er in de koppeling gebeurt: wanneer deze voor het laatst heeft gedraaid, of dat goed is gegaan en welke datavelden worden uitgewisseld. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen welke van de standaard datavelden je ook daadwerkelijk wil laten bijwerken in Vabi Vastgoeddata.

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over de Vabi Assets Energie koppeling of heb je hulp met de koppeling nodig? Laat ons je vraag weten en wij nemen contact op.

Neem contact op