Koppeling Vabi Vastgoeddata

Koppeling
Ortec Finance AM

Iedereen op de hoogte van het vastgestelde complexbeleid uit Ortec Finance AM in Vabi Vastgoeddata.

Complexbeheerplannen vindbaar en toegankelijk in Vabi Vastgoeddata

Alle medewerkers moeten op de hoogte zijn van het vastgestelde complexbeleid. De assetmanager vertaalt het strategische portefeuillemanagement van de woningcorporatie naar het juiste beleid op complexniveau. Het complexbeleid wordt vervolgens uitgevoerd door het property management. Dankzij de standaard inbegrepen koppeling met Ortec Finance AM, die direct bij de start voor je wordt aangezet, zijn de complex beheerplannen real-time beschikbaar in Vabi Vastgoeddata.

De voordelen

Vindbaar en begrijpbaar complexbeleid voor iedereen

Door middel van de standaard koppeling met Ortec Finance AM kun je complexbeleid gegevens visualiseren en combineren met andere vastgoedgegevens in Vabi Vastgoeddata. Zo zie je in één oogopslag de beleidsstrategie per woning – zoals slopen of investeren en ook op welke termijn dit is – aangevuld met alle andere vastgoeddata. Zo transformeer je complexbeheerplannen in lijstvorm naar complexbeleid met een gezicht voor elke medewerker dankzij de 3D visualisatie op de kaart.

 

Aanvullende bron bij het realiseren van complex beheerplannen

Voor het afwegen van alternatief beleid ten opzichte van het huidige beleid gebruik je Ortec Finance AM voor onderbouwde optimale keuzes. Vabi Vastgoeddata is bij realisatie van nieuw beleid een waardevolle aanvullende bron voor het opstellen van de beleidsplannen. In Vabi Vastgoeddata komt alle vastgoedinformatie op één plaats bij elkaar. Het totaalbeeld in Vabi Vasgoeddata is niet alleen de meest complete bron, maar ook zeer betrouwbare omdat meerdere waarheden in verschillende systemen zijn teruggebracht naar de één waarheid, oftewel de juiste informatie. Het platform ondersteunt optimaal in de dialoog tijdens de werksessies voor complexbeleid, omdat voor iedereen direct duidelijk is hoe het zit dankzij de 3D visualisatie op de kaart.

Meer informatie

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over de Ortec Finance AM koppeling of heb je hulp met de koppeling nodig? Laat ons je vraag weten en wij nemen contact op.

Neem contact op