F1: Online help

Bij al onze software leveren wij een online help, om het gebruik van onze software makkelijker te maken. De online help is een website die verbonden is met je Vabi software. Zo kun je op ieder moment gebruik maken van de online help en kom je meteen op de juiste pagina met informatie om jou te helpen. In dit artikel lees je welke functionaliteiten de online help van Elements biedt en hoe je deze kunt gebruiken.

 

Bekijk de onderstaande tutorial of scrol naar beneden om het artikel te lezen.

  1. Online help


Direct op de juiste pagina

De help bestaat uit 371 pagina’s. Moet je elke keer naar de juiste pagina zoeken? Nee hoor! Door vanuit een actief invoerveld op F1 te drukken kom je meteen op de juiste pagina. Als je op een tekstvak klikt dan knippert de tekstcursor, dat betekent dat dit invoerveld actief is. Bij een drop down zal het veld een blauwe selectie kleur krijgen.

Vabi online help

actief invoerveld

Opbouw van de helppagina

In de onderstaande afbeelding is een quickstart opgenomen van de help. Hierin is te zien hoe de help opgebouwd is en waar handige snelle links te vinden zijn. Indien relevant wordt naar de juiste pagina en paragraaf van de norm die van toepassing is verwezen.

Vabi online help overzicht

Premium content, beschikbaar voor iedereen

Naast hulp voor alle invoervelden zijn er ook wizards te vinden in onze help. Bijvoorbeeld de importeer 2D CAD en de importeer 3D BIM wizard. Hier is te lezen welke eisen wij stellen aan de bestanden om tot een goede CAD dan wel BIM import te komen. Werk je samen met een BIM modelleur? Geen probleem, wij hebben geen geheimen. De online help is ook voor niet klanten beschikbaar. Mail hem of haar gewoon het webadres. Met de demo versie is zelfs de BIM import gratis uit te proberen!

Daarnaast zijn er 6 whitepapers opgenomen waarbij inhoudelijk meer de diepte wordt ingegaan. Bijvoorbeeld over het verschil tussen de verschillende comfort eisen. Deze zijn te vinden onder Vragen & opmerkingen.

functionaliteiten vabi elements

Smartphone ready!

Wist je dat de help geschikt is om op een smartphone te bekijken? Ga in de browser naar: help.vabi.nl/elements. De opmaak wordt automatisch aangepast afhankelijk van het apparaat. Tip: maak er een bladwijzer van. Handig om te gebruiken tijdens een vergadering, bijvoorbeeld om de Bouwbesluit eisen voor ventilatie op te zoeken.

Mis je nog iets?

Mis je nog iets op de online help? Mail je verzoek naar elements@vabi.nl en het serviceteam zal bekijken of wij jouw wens kunnen meenemen!

< Ga terug naar het overzicht