De Vastgoeddatarotonde

Altijd actuele adresgegevens, WWS-punten en huurgegevens door een solide koppeling tussen het primaire systeem en Vabi Vastgoeddata

Automatische koppeling met je primaire systeem naar Vabi Vastgoeddata

ISRES en Vabi hebben samen een koppeling ontwikkeld tussen het primaire systeem en het datamodel van Vabi Vastgoeddata. Het is een uitbreidingsoptie op de standaard inbegrepen koppelingen in Vabi Vastgoeddata en is daarom bij de start niet automatisch gekoppeld en gevuld. 60 velden op het gebied van adresgegevens, huur en WWS-gegevens, die in het primaire systeem worden bijgehouden zijn automatisch gesynchroniseerd met Vabi Vastgoeddata. Dit zorgt voor minder foutgevoeligheid, minder handelingen om je data actueel te houden en een altijd actuele voorraadlijst in Vabi Vastgoeddata.

De voordelen

Altijd actuele voorraad in Vabi Vastgoeddata

Wil je de basis van je vastgoeddata op orde krijgen, zorg dan dat je altijd begint met een actuele adreslijst. Wanneer je adresgegevens op orde zijn, heb je grip op de omvang van je woningvoorraad en kun je daarna eenvoudig objectgegevens in Vabi Vastgoeddata opslaan die je anders lastig ergens anders een plek kunt geven. Adresgegevens vormen hiervoor de basis en kennen het primaire systeem als bron. Als in deze bron wijzigingen optreden wil je dat niet op verschillende plaatsen handmatig bij hoeven werken. Dat is tijdrovend en foutgevoelig.

Met de Datarotonde koppeling is je adreslijst altijd actueel in Vabi Vastgoeddata. Zodra een woning wordt verkocht of bijgebouwd en wijzigt in het primaire systeem, wijzigt deze ook in Vabi Vastgoeddata. Nieuwe woningen worden direct voorzien van het standaard 3D model. Dankzij deze visualisatie in Vabi Vastgoeddata zie je bijvoorbeeld meteen welke woning in een straat wel of niet in het corporatiebezit valt.

 

Visualiseren van huurgegevens en WWS

Net als voor adresgegevens is het primaire systeem ook de bron voor WWS- en huurgegevens. Door middel van de koppeling kun je deze gegevens eenvoudig visualiseren en combineren met andere vastgoedgegevens. Zo zie je in één oogopslag waar afwijkende waarden optreden.

 

Standaardiseerde koppeling

Vabi en ISRES hebben onderzoek gedaan naar een gestandaardiseerde datakoppeling bestaande uit 60 datavelden, die op dit moment is opgezet voor de primaire systemen Dynamics Empire en Tobias AX. Omdat Vabi Vastgoeddata beschikt over een generiek datamodel, wat betekent dat het datamodel voor alle corporaties geschikt is, kunnen ook de koppelingen worden gestandaardiseerd. Dit voorkomt zorgt voor een betere onderhoudbaarheid.

In Vabi Vastgoeddata heb je als beheerder zicht op wat er in de koppeling gebeurt: wanneer deze voor het laatst heeft gedraaid, of dat goed is gegaan en welke datavelden worden uitgewisseld. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen welke van de 60 standaard datavelden je ook daadwerkelijk wil laten bijwerken in Vabi Vastgoeddata.

Meer informatie

Datarotonde klanten
Ben je al ISRES klant en maak je gebruik van Vabi Vastgoeddata, dan kun je jouw eigen Datarotonde eenvoudig uitbreiden met de 60 velden voor Vabi Vastgoeddata. Dit kost je slechts eenmalig een inrichtingsfee van €750 door een van de Infosupport Real Estate Services experts.

Vabi Vastgoeddata klanten zonder eigen datarotonde
Maak je nog geen gebruik van de Datarotonde dan kun je er voor kiezen om de Vastgoeddata koppeling voor Vabi Vastgoeddata af te nemen en maak je als het ware gebruik van een ‘light’-versie van de Datarotonde. Ook hiervoor betaal je €750 voor de inrichting door een van de Infosupport Real Estate Services experts, plus €0,50 per VHE per jaar voor het gebruik.

Regel eenvoudig een Vastgoeddatarotonde!

De Vabi Vastgoeddatarotonde is verkrijgbaar bij Vabi en ISRES. Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor uitleg, een afspraak of offerte.

Neem contact op