Om u beter van dienst te zijn maakt Vabi.nl gebruik van cookies .

  • Realiseren & verantwoorden

    Gebouwprestatieplatform

    Vabi Elements 3.0 is het Gebouwprestatieplatform dat u helpt met het realiseren en verantwoorden van gebouwprestaties in de ontwerp- én exploitatiefase.

    De vernieuwde versie is 1 maart beschikbaar.
Vabi Elements trainingen
 
Goed geschoolde talenten geven installatie- en adviesbureaus een kwaliteitsimpuls, want inhoudelijke experts op het gebied van gebouwprestaties worden steeds schaarser. Onze docenten staan bekend om het feit dat ze naast de software ook de installatie- en bouwtechnische expertise beheersen. Dit maakt hen tot de geschikte docent die het vakgebied combineert met de software oplossing.
 
  

De inleidende training met Vabi Elements
Prijs: €390,- excl. BTW p.p. | Locatie: Delft | Tijd: 10 - 16 uur

De inleidende training met Vabi Elements maakt u in slechts een dag wegwijs in het gebruik van en de visie achter “het nieuwe ontwerpen” met Vabi Elements. U heeft na afloop direct profijt heeft van het gebruiksgemak, overzicht en tijdswinst dat het programma u biedt.

 
 

Update training met Vabi Elements
Prijs: gratis voor Vabi Elements klanten | Locatie: Delft | Tijd: 9 - 12 uur

Tijdens de training komen alle nieuwe functionaliteiten uit de laatste updates voorbij. Daarnaast kunt u natuurlijk terecht met uw vragen en krijgt u handige tips & tricks. Ook worden generieke functionaliteiten zoals de invoer en het tekenen nog eens behandeld als opfrissing van uw basiskennis. De update training is zowel geschikt voor incidentiele als intensieve gebruikers.


  

Warmteverlies en Koellast training met Vabi Elements 
Prijs: €475,- excl. BTW p.p. | Locatie: Delft | Tijd: 10 - 16 uur

Bij het maken van een warmteverlies en koellast berekening bepaalt u het te installeren verwarming- of installatievermogen in een gebouw. Tijdens deze training leert u een warmteverlies berekening maken volgens NEN_EN 12831 vastgelegd in ISSO publicaties 51, 53 en 57.

 

Gebouwsimulatie training met Elements
Prijs: €575,- excl. BTW p.p. | Locatie: Delft | Tijd: 10 - 16 uur

Een Gebouwsimulatie training met Vabi Elements brengt u als professional de controle over de wisselwerking tussen gebouw, organisatie, installatie en regeling. U leert wat gebouwsimulatie inhoud, wat u ermee kan en u doet ervaring op met Vabi Elements Gebouwsimulatie. Tijdens de basistraining ligt de nadruk op de bediening van het programma. De cursus wordt gegeven aan de hand van een voorbeeld project dat u gedurende de cursus zelf zal invoeren. U leert hoe u gebouwsimulatie kan inzetten als ontwerphulpmiddel en toetsingsinstrument.In-company trainingen met Vabi Elements 
Prijs: vanaf €2340,- excl. BTW en reiskosten | Maximaal 8 personen | Lesduur 5 uur

Alle trainingen met Vabi Elements kunnen tijdens kantooruren bij u op locatie worden verzorgd aan groepen van maximaal 8 personen. Naast een gereduceerd tatief is een belangrijk voordeel dat tijdens de training op bedrijfsvraagstukken in kan worden gegaan. Ook hebben u en uw collega’s geen extra reistijd.